HálóZsák fórumok > OFF topik
Sport
Genzo:
--- Idézetet írta: Farek - 2010. Április 23., 21:30:25 ---Magyar kommentárral mindenképpen jó, mert Faragóék minden meccsen rengeteg szabálymagyarázatot mondanak.
Huh, magára a meccsre annyira nem emlékszem, de azért mindenképpen vesd magad bele.
--- Idézet vége ---
Én is azért örülök, hogy magyarul van, mert gondoltam hogy néha magyaráznak is. Amúgy nem szándékosan szedtem le magyarul, csak meglepődtem, mikor megszólalt a csávó. ;D
--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Április 23., 21:31:20 ---Igen emlékszem rá csak hát, hogy úgy mondjam eléggé pontszegény meccs volt. Mondjuk magyar kommentárral tényleg jobb. Faragó Richárd szinte minden meccsen elmagyarázza a holding fogalmát, és még egy pár dolgot. Meg gondolom Farek nem szívesen emlékezik vissza arra a meccsre Polomalu sérülése miatt.
Ja és Genzo készüljél föl, hogy 3-4 órás meccs lesz. :D
--- Idézet vége ---
"Csak" 2 órás. :cool: Akkor jól kifogtam egy pontszegény meccset, de nem baj, mostmár nézem ezt. Amit te mondtál (Saints vs Dolphins) nem találtam meg, ezért szedtem egy random meccset. Ja, és a játék is lejött, arra is kiváncsi vagyok.
Amondin:
Igen emlékszem rá csak hát, hogy úgy mondjam eléggé pontszegény meccs volt. Mondjuk magyar kommentárral tényleg jobb. Faragó Richárd szinte minden meccsen elmagyarázza a holding fogalmát, és még egy pár dolgot. Meg gondolom Farek nem szívesen emlékezik vissza arra a meccsre Polomalu sérülése miatt.
Ja és Genzo készüljél föl, hogy 3-4 órás meccs lesz. :D
Farek:
Magyar kommentárral mindenképpen jó, mert Faragóék minden meccsen rengeteg szabálymagyarázatot mondanak.
Huh, magára a meccsre annyira nem emlékszem, de azért mindenképpen vesd magad bele.
Genzo:
Farek mester, Amondin: Mond nektek valamit az alábbi meccs : "A 2009/10-es NFL szezon alapszakaszának nyitómeccse, melyet 2009. szeptember 10-én játszott a Tennessee Titans a Pittsburgh Steelers otthonában."? Mert ez lett a szerencsés kiválasztott, amit letöltöttem, mint életem első NFL meccsét. Még nem néztem meg, de hamarosan sort keritek rá, de kiváncsi vagyok, hogy mit szóltok ahhoz a meccshez, egyáltalán emlékeztek-e rá. :)
Amúgy magyar kommentárral szedtem le, nagyon profi. ;)
Farek:
Hajrá magyar jégkorongozók! Drukkoljon mindenki!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése