HálóZsák fórumok > OFF topik
Sport
Predash:
Úgy, hogy azt is megnézni videóbíróval, és ha színészkedik, adni neki egy jó nagy piroslapot. Többet tuti nem ordibál, ha fáj a kislábujja.
Schmatzy:
Hmm. Igazatok van. Mindenben. Pont.
Ebben az esetben viszont szeretném kijelenteni: Blatterrel vagyok. DAFKE nem kell videobíró a fociba. Kérem személyem semmbie vételét. :cool:
Egyébként Nitro: bevezetik a videobírót, innentől csak a szabályos gólok lesznek gólok. Félig már focit látsz. De a színészkedés marad. Azt hogyan akarod megoldani?
Farek:
Én is inkább a videóbíró mellett vagyok. Nyilván az elején szokatlan lenne, de egy kis átmeneti időszak után szerintem gördülékenyebb lenne.
A hagyományok meg szép dolog, de akkor milyen elvi alapon tiltanak el valakit utólag(!!!) akát több meccsre is videó alapján valami aljas, de ott észre nem vett szabálytalanságért? Mert pl. ez szerintem simán az, hogy segget csinálnak a szájukból, illetve csak a nekik tetsző dolgokat látják meg.
--- Idézet ---A foci kiválóan működött kétszáz évig videobíró nélkül.
--- Idézet vége ---
Ja, meg vagy 160 évig cserék nélkül is. Meg ugyanúgy 200 évig anélkül is, hogy a bírók kis fülessel rohangáltak volna, amiken keresztül kommunikálni tudnak a segítőikkel. Meg a partjelzőbe beépített jelzők nélkül is, ami jelez a bírónak, ha nem venné észre, hogy lenget a segéd.
Emberek játszanak minden sportot, de ennyi erővel minek célfotó az atlétikában? Hiszen alapvetően nem technikai sportág! Majd valami jószemű eldönti...
De igazából a legfelháborítóbb a FIFA struccpolitikája, és az, hogy csakis más a hibás. Nem a bírói hiba volt a gond, hanem az ismétlés, ezért innentől kezdve tilos lesz a stadionokban az ismétlés.... Anyám, borogass! Normális helyeken legalább a gólokat meg szokták ismételni, gondolom, itt is így történ. Arról, hogy a gól szabálytalan volt, nem a vágó tehet. Ha egyszer Blattert a nyílt utcán jól kirabolnák, és esetleg még agyba-főbe is vernék, kíváncsi lennék, hogy állna neki a szája, ha a feljelentés esetén még őt szúrnák le, hogy minek ment ki az utcára, ahol ilyen bármikor megtörténhet... :dry:
Nitro:
Már elnézést, de amit írsz, az egy az egyben hülyeség. Mármint a második része. Én nem vagyok kíváncsi a bíróra, és a színészkedésre. A focira vagyok kíváncsi, nem a melléktevékenységekre. Valamint arra, hogy a szabályok szerint játsszanak, és ezek a szabályok hiánytalanul be legyenek tartva. Nem érdekel, ha mondjuk a bíró bal lábbal kelt fel, ezért mindenkinek sárgát ad. Már eleve az is idegesít, hogy azt mondják egy bíróról, hogy "véreskezű". A szabályok szerint osztogasson mindegyik. Tőlem akár robot is lehetne a bíró, rohadtul nem érdekel az emberi része. A játékosok fociteljesítményére vagyok kíváncsi.
Hem jól látta a helyzetet, akkor álljon úgy, hogy máskor jól lássa! Vagy legyen videobíró!
Schmatzy:
Egyrészt én sem vagyok videobíró párti, semmilyen sportban (teniszben se), másrészt ha jól tudom, a stadionokban eddig se volt visszajátszás, csak akkor történt véletlenül (vagy direkt).
A videobíró meg azért nem kell, mert ezt a játékot emberek játszák. A foci kiválóan működött kétszáz évig videobíró nélkül. És ha már videobíró, akkor miért nem küldönk be inkább robotokat a pályára, akik tutira nem szabálytalankodnak meg színészkednek, meg a pálya átellenes oldalán lévő játékost hívják le cserénél, ha vezetnek. És akkor nemhogy videobíróra, de rendesre se lenne szükség. Meg jóformán nézőre se...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése