HálóZsák fórumok > OFF topik
Sport
Predash:
--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Június 29., 14:04:37 ---Ezért is jobb az NFL. Ott eddig még egyszer sem láttam, hogy valaki szándékos műesést produkált volna.
--- Idézet vége ---
Nem emlékszem már pontosan hogy játszottak, lehet hogy csak szöveg volt, de pont az Amerikaiak nyilatkozták, hogy undorító, amit egyes játékosok művelnek, és felháborító, hogy ennyi színészkedés és műesés van egy meccsen.
Amondin:
--- Idézetet írta: Farek - 2010. Június 29., 13:00:14 ---Komolyan mondom, annyira nevetségesnek tartom, amit jópár operettfutballista művel.
--- Idézet vége ---
Én is. Nem szoktam focimeccseket nézni, de egyik barátom mutatta nekem ezt a videót, és egyszerűen nem bírtam nézni egy idő után. Hihetetlen, hogy mennyire látványos műeséseket tudnak egyesek produkálni.
Ezért is jobb az NFL. Ott eddig még egyszer sem láttam, hogy valaki szándékos műesést produkált volna.
Farek:
Na igen, emlékszem, amikor a '94-es amcsi VB-n a jónép elkezdett hőbörögni, amikor már lejárt a 45 perc, de még ment a meccs a hosszabbítások miatt, mert ott megszokták, hogy - leginkább - tiszta játékidőt mérnek, és amint lepereg az óra, akkor vége is meccsnek, és nagyon nem értették, hogy mi van. Ha jól emlékszem, emiatt vezették be azt, hogy felmutatják a hosszabbítás tervezett idejét.
Sepi:
Én azt alkalmaznám ilyen esetekben, mint ami a vizilabdában és a kézilabdában van. Ha nem megy a játék, akkor megállítanám az órát, így nem lenne értelme időt húzni, mert semmit nem érnének vele. A szabálytalanságoknál meg szintén ugyanazt, hogy aki szabálytalan, azt két percre kiállítani, és három kiállítás után automatikusan kipontozódik a játékos, és már nem állhat vissza játszani, tehát onnantól a meccs végéig emberhátrányban lennének. Aki meg "megsebesül" az is két percig nem állhat vissza játszani, így nem lenne értelme színészkedni, hiszen addig emberhátrányban lenne a csapata ami végzetes is lehet a végeredmény szempontjából. Mert az ilyenek miatt van a fociban ez a rengeteg színészkedés a többi sporthoz képest, mert ezzel időhöz és előnyökhöz juthatnak a csapatok. Ezt kellene megváltoztatni, hogy ne legyen értelme az időhúzásoknak.
Farek:
Ugyan már, korrekt ORR, remélem, nincs harag, amiért nem értettünk veled egyet? ;)
És igen, bennem is felmerült már, hogy a videó alapján történő szabálytalanságok miatti utólagos eltiltásokoz hasonlót lehetne alkalmazni a nagy, látványos műesések és színészkedések miatt is. Szerintem Ronaldo többet lenne eltiltva, mint játékban... :badteeth:
Komolyan mondom, annyira nevetségesnek tartom, amit jópár operettfutballista művel. Az egy dolog, hogy még a jogos dolgokra is alaposan rájátszanak, de amikor tényleg előadják a hattyú halálát... Gusztustalan. Szívesen beállítanám őket egy női kézilabdameccsre csak mondjuk 10 percre. Na, ott megtudnák, hogy mi a kemény játék. És ott - bár néha egy-egy finom próbálkozás megesik, de - nem dobálják magukat kamuból. És azért mondtam a női kézilabdát, mert a nagyja tutira nem bírná egy férfimeccs kiképzését... :dry:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése