HálóZsák fórumok > OFF topik

Sport

<< < (73/144) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: kit - 2010. Június 28., 16:30:00 ---Nem tudom, mi lesz.
--- Idézet vége ---
Az Indexen már írtak róla. A FIFA szerint az volt a gond, hogy a mexikói meccsen ismételték az argentín gólt (mint ahogy a világon szinten mindenhol), és abból egyértelműen kiderült a kapitális bírói tévedés. A megoldás kézenfekvő: ezentúl megtiltják a stadionok kivetítőin a visszajátszást...  :dry:
Magával a tévedéssel, vagy a videobíró kérdésével kapcsolatban nem kívántak nyilatkozni...

Komolyan mondom, az én pofám ég az ő helyükben.

gabo:
Vagy inkább a döntőt!

kit:
Nem vagyok videóbíró párti (lennének hátrányai), se angol, se mexikói drukker, de ez tényleg csalás. Nem tudom, mi lesz. Remélem Kassai vezeti legalább az egyik elődöntőt!

Farek:
A mekák helyében simán levonultam volna, vagy most nem jönnék ki a szünetben. Lehet, hogy eltiltanák őket egy időre, de akkor már tényleg nem lehetne elmenni a problémák mellett a FIFA-nál. Valamit muszáj tenni, mert ez már tényleg nevetséges, mint ahogy Blatterék érvei is. Ha pedig semmit sem tennének, szerintem lenne ott egy palotaforradalom, ami végre elsöpörné ezeket a begyepesedett vén faszokat.
Senkinek nem drukkolok ezen a meccsen, de ami ma történt (már délután is), az már nevetséges.

kit:
Sose értettem, hogy Anglia mitől is akkora esélyes? :headscratch: Bár azt nem hittem, hogy ilyen sima lesz a mai meccs.

USA-Ghána: kár, hogy csak az egyik van már versenyben. :(

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése