HálóZsák fórumok > OFF topik

Sport

<< < (61/144) > >>

Amondin:

--- Idézetet írta: Farek - 2010. Július 15., 17:52:27 ---, de amikor először láttam strandrögbit, akkor azért rendesen biluxoltam.

--- Idézet vége ---

Strandrögbi? :huh: Hát nem kevés homok mehet a szájukba, amikor rávetődnek a szabad labdára. :badteeth: Egyébként meg Favre megígérte, hogy valamikor ezen a héten bejelenti, hogy mi legyen, nos ez eddig nem történt meg, de  már érkeznek hírek róla, és sok az egézségi állapotával kapcsolatos. Vannak aki azt mondják, hogy nem biztos, hogy teljesen felgyógyult a Saints elleni sérülésből. Nos, majd meglátjuk, hogy mi lesz. Van még egy nap gondolkodási ideje. Feltéve, ha nem mondja azt, hogy : "Még egy kis időt kérek"  ;D

Farek:
Nem pattogtatják. Azt nem tudom, hogy a labdavezetési szabály hogy változik a homokban, de azt igen, hogy a sima gól 1 pontot ér, viszont ha a kapus - aki szabadon kijöhet és beszállhat a játékba - dobja, vagy ha kínai figurából születik, vagy ha a dobó játékos felugrás után a levegőben csinál egy fordulatot a tengelye körül - akkor 2 pontot ér.

Na, utána néztem a kedvedért - meg mert engem is érdekelt ;) -, és itt található egy rövid, majd egy részletesebb szabályleírás. Végül is van pattintás, bár én még nem igazán láttam...  :D
http://www.beachsportevents.com/hu/a-strandk%C3%A9zilabd%C3%A1r%C3%B3l/szab%C3%A1lyok-r%C3%A9szletesen

Nitro:

--- Idézetet írta: Farek - 2010. Július 15., 17:52:27 ---a strandkézilabda már eggyel keményebb,

--- Idézet vége ---
Hogy micsoda? És a homokban hogy pattogtatják a labdát?  :headscratch:

kit:
A feelingje megvan, de focitól szerintem messze van.

Farek:
Ja, a strandfoci nem rossz. És játszani meg baromira fárasztó, De az összes strandsportág nagyon kemény, ha belegondolsz, ott rohangálni a csűdig érő homokban. És a strandfoci meg a strandröplabda még oké, a strandkézilabda már eggyel keményebb, de amikor először láttam strandrögbit, akkor azért rendesen biluxoltam.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése