HálóZsák fórumok > OFF topik

Sport

<< < (62/144) > >>

Sepi:
Nem tudom, hogy szoktátok-e nézni, de én ma akadtam rá a strandlabdarugásra. Most megy a VB európai selejtezője, és a magyar csapat bejutott a legjobb nyolc közé a mai mérkőzésen. Igazi felüdülés ez a sport a foci vb után, főleg mert nagyon jó meccseket lát az ember. Az oroszok például most verték 11-2-re a törököket. És mire elküldöm ezt a hsz-t lassan elkezdik ismételni a magyar meccset, így akinek van Sport2 csatornája, az nézze meg. ;)

Farek:

--- Idézetet írta: Sepi - 2010. Július 12., 10:43:02 ---Megmondom őszintén, nagyon nem tetszett a döntő. Igazából egyik csapat sem érdemelte meg a győzelmet. A csoportkör óta a spanyolok játéka nagy csalódás volt. Még hogy nem defenzív focit játszanak. Mi nem tükrözi a legjobban az egyenes kieséses szakaszban nyújtott állandó 1-0-ás meccseik a defenzív hozzáállásukat?

--- Idézet vége ---
Azért ezt lehet más szempontból is nézni. A spanyolok ellen mindenki beállt atombunker jellegű védekezésre, "jajj, csak nehogy sok gólt kapjunk!" felkiáltással. Ezért aztán még a gyengébb csapatok ellen is igen nehéz volt feltörni a sündisznóállásokat, és meccsenként begyötörni legalább 1-1 gólt. (Persze azért jobb lett volna, ha többet is berámolnak, ezt elismerem.)
Az meg, hogy nem kaptak gólt, nem egyenlő azzal, hogy defenzív felfogásban játszottak. Szimplán jók voltak a védőik, ráadásul eléggé feltolták a védekezést, pontosabban már a félpályán, vagy akár az ellenfél térfelén letámadták azokat. De nem védekeztek kétségbeesetten 11 emberrel órákon keresztül. Azt inkább ellenük tették.
Azért ez a 0-0 szerintem nagyságrendekkel jobb volt, mint a gyalázatos '94-es brazil-olasz döntő  :dry:

Galamb:
Én örülök, hogy spanyolok és nem a hollandok nyertek. A bronzmecss szerintem eleve azért jobb, mert ott a csapatoknak nincs akkora vesztenivalójuk, ezért támadóbb a játék.

Genzo:
A harmadik helyért vívott meccs tényleg nem semmi volt, ahhoz képest a döntő unalmas számba megy. Rengeteg helyzetet hagyott ki tegnap mind a két csapat, látszott, hogy ha itt valamelyik csapat gólt szerez, az úgy is marad.

Sepi:
Megmondom őszintén, nagyon nem tetszett a döntő. Igazából egyik csapat sem érdemelte meg a győzelmet. A csoportkör óta a spanyolok játéka nagy csalódás volt. Még hogy nem defenzív focit játszanak. Mi nem tükrözi a legjobban az egyenes kieséses szakaszban nyújtott állandó 1-0-ás meccseik a defenzív hozzáállásukat? Ez nem az a spanyol válogatott volt, amiért sokan rajongtak még régebben (pl az EB alatt). De a hollandok sem voltak jobbak. Az ő játékuk is nagy csalódás volt. A góllövő cipőjüket úgy néz ki, hogy az öltözőben hagyták. Igazából a németeknek és Uruguaynak kellett volna játszani a döntőt. Ők igazán jó meccset hoztak össze a harmadik helyért. Az egy olyan meccs volt, ami egy döntőhöz illik. És a németek erejét mutatja a legjobban, hogy az influenza miatt ledöntött sztárok helyett a B csapat is megtudta nyerni a meccset. Szóval csalódott vagyok, nem az nyerte a vb-t aki megérdemelte volna.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése