HálóZsák fórumok > OFF topik

Sport

<< < (60/144) > >>

Sepi:

Nitro:

--- Idézetet írta: Farek - 2010. Július 19., 10:21:07 ---Szerintem teljesen jogos, sőt, én adnék érte 4 pontot is, mert aki a 360 fokos levegőben tud pörögni (vagy egyáltalán létezni), az minden tiszteletet megérdemel  ;D :lol: :brow: ;)

--- Idézet vége ---
A sportban is fő az egészség! :D

Sepi:
Lemaradtam a pénteki strandfoci meccsről, így csak most tudtam meg, hogy végül nem jutottunk be a legjobb négy közé. Egy nagyon szoros meccsen 3-2-re kikaptunk a tavalyi vb-ezüstérmes svájciaktól.  :-\ Sebaj, majd legközelebb. Majd másnem, ha nálunk rendezik a következő VB-t, akkor kijutunk.

Farek:
Szívesen! Egyik általános iskolai osztálytársnőm is játszik, talán korábban még válogatott is volt, bár arra a nyakamat nem tenném rá, ős is mesélt egy-két apróságot.
A szabályoldalról nekem ez a kedvenc részem, a rövidített szabályok közül:

"A kínaiból lőtt gól szintén két pontot ér, csakúgy, mint a 360 fokos levegőben lévő pörgést követő gólszerzés is"

Szerintem teljesen jogos, sőt, én adnék érte 4 pontot is, mert aki a 360 fokos levegőben tud pörögni (vagy egyáltalán létezni), az minden tiszteletet megérdemel  ;D :lol: :brow: ;)

Nitro:

--- Idézetet írta: Farek - 2010. Július 16., 14:31:15 ---Na, utána néztem a kedvedért - meg mert engem is érdekelt ;) -, és itt található egy rövid, majd egy részletesebb szabályleírás. Végül is van pattintás, bár én még nem igazán láttam...  :D
http://www.beachsportevents.com/hu/a-strandk%C3%A9zilabd%C3%A1r%C3%B3l/szab%C3%A1lyok-r%C3%A9szletesen

--- Idézet vége ---
Köszi, baromi érdekes!  :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése