Szerző Téma: Előzetes - amíg nincs kész a képregény...  (Megtekintve 318226 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Re:Előzetes - amíg nincs kész a képregény...
« Válasz #316 Dátum: 2006. November 23., 13:27:06 »
Csak utánad
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #315 Dátum: 2006. November 23., 13:07:11 »
Idézet
Sajna az alkalmazóval kötött szerződésem megakadályozza, hogy felfedjem titkos megbízóm még titkosabb kilétét, de annyit elárulhatok, hogy underground körökben széles körben ismert névről van szó.

naaaa, negyszemkozt vagyunk, nyugodtan elarulhatod
gyengéd barbár

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #314 Dátum: 2006. November 23., 12:47:27 »
Inkább nem ismétlek semmit. Menj a KNetre, a C4A&CO alfórumára és ott a Mellé-beszélgetésekbe, Mann egy hosszabb hsz keretében kifejtette az eseményeket.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #313 Dátum: 2006. November 23., 12:45:12 »
Ez meg mi? Én nem tudok ilyesmiről. Graf-X a főnök, engem kihagy mindenből, szóval kifejtenéd ezt bővebben?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #312 Dátum: 2006. November 23., 12:27:35 »
Sajna az alkalmazóval kötött szerződésem megakadályozza, hogy felfedjem titkos megbízóm még titkosabb kilétét, de annyit elárulhatok, hogy underground körökben széles körben ismert névről van szó. EZ az üzenet 15 éven belül megsemmisíti önmagát.

A ComiX Art meg csak ne határolódjon el semmiféle dologtól, miközben tudomásunkra jutott, hogy benne voltak egy bizonyos álkód kiadásának komoly megszervezésében, miáltal tévútra vezettek egy szintén ismert személyiséget nagymennyiségű sör felhasználása által...

Nem elérhető Schmatzy

• HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #311 Dátum: 2006. November 23., 12:23:22 »
A ComiX Art elhatárolódik mindenféle aknamunkától! És volt KGB-ügynököket sem szoktunk megmérgezni talliummal!

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #310 Dátum: 2006. November 23., 12:18:11 »
ez meglepo, mert nem egy forras bizott meg bennunket, azaz a bomlaszto tevekenysegunk egymastol fuggetlen volt, de ugy tunik erositette egymast es kozosen celt ertunk
te kinek a teglaja vagy?  most mar nyugodtan szint vallhatsz
gyengéd barbár

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #309 Dátum: 2006. November 23., 12:14:59 »
Akkor közösen sikerült véghezvinnünk a HZS teljes morális és minden egyéb leépülését.  Ideje felvennia  pénzt a konkurenciától...

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #308 Dátum: 2006. November 23., 12:12:53 »
Idézet
A következő lépés már az lesz lassan, hogy ez az egész is az én hibám, látom előre...
ne tessek ennyire onzonek lenni!!! azert en is tettem ra egypar lapattal
gyengéd barbár

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #307 Dátum: 2006. November 23., 12:09:50 »
A következő lépés már az lesz lassan, hogy ez az egész is az én hibám, látom előre...
(Egyébként én inkább technikai/rekreációs szünetnek hívnám, mintsem sztréjknak, csak ez hülyén festene egy topic neveként. )

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #306 Dátum: 2006. November 23., 11:45:39 »
pedig, talgaby baratom, egyertelmu a HZs leepulese, lasd sztrajkig jutottunk
gyengéd barbár

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #305 Dátum: 2006. November 23., 09:08:56 »
Mielőtt kicsit tovább részleteznéd, milyen szörnyűséges visszafejlődés az oldalnak a Tarot, csak annyit hozzátennék, hogy én eredetileg a Felnőtt részlegbe szántam, topicnak meg a sci-fi/fantasy-ba... aztán vmiért átment a horrorba...

Nem elérhető killjoy

• Batman
« Válasz #304 Dátum: 2006. November 22., 22:10:07 »
No egy kis apró bejelentés.

Két kisebb beírás erejéig már biztosan visszatérek a HZs berkeibe. És hogy mik is lesznek azok? Nem mondom meg   Találjátok ki inkább, ha van kedvetek.

Az elsőről csak annyit árulok el, hogy egy régen (majdnem másfél éve) elkezdett történet végére fog pont kerülni és egyik indíttatásom az volt, hogy az utóbbi időben (mármint, amikor ment a fórum) a horror témában csak a nagycsöcsű Tarotról szólt minden. És nekem a horror téma vért, háton futkosó hideget, gyomorgörcsöt és álmatlan éjszakákat jelent, nem pedig nagycsöcsű boszikat, akikről előbb jut eszembe az erotika, mint a horror. (Félreértés ne essék, a Tarot nem egy rossz sorozat, de ha belegondolok, hogy az oldal első horror képregénye egy Lovecraft történet volt, és a mester műveitől hova jutottunk... Na mindegy. Ízlések és pofonok.) A lényeg, hamarosan újra lesz mitől rémüldözni és remélhetőleg méltó kihívója lesz a férfiolvasók körében nagy sikernek örvendő Tarotnak.

A másik szösszenetről viszont mégiscsak fellebbentem a fátylat. Egy különszám lesz, de szokásomhoz híven még csak a környékére sem megyek a klasszikus szuperhősös kiadóknak. Ezúttal az Image kiadó egyik sorozatának a PvP-nek a különszámát fogom szállítani nektek. (Gondolom most mindenki felkapta a fejét, mert már tűkön ülve vártatok arra, hogy egy kis PvP is eljusson a magyar nyelvű megjelenésig  ) Ez egy (ha jól tudom) neten megjelent különszám lesz, amiben a PvP alkotói jó néhány mondatot és jelenetet ellopva és kifordítva állítottak görbe tükröt a Mátrixnak. Ez a fordításom már másfél éve pihent a gépemen, valahogy megúszott már egy winchester elhalálozást, egy komplett gépcserét és még néhány informatikai katasztrófát, így úgy gondolom, hogy a 2005. júliusában elkészült fordítás végre megérdemli, hogy beírásra kerüljön. És amíg a Zsák megtalálja a foltját, vagyis újraindul, addig álljon itt egyetlen képkocka a képregényből, mert ez szinte mindannyiunkra igaz:

« Utoljára szerkesztve: 2006. November 23., 01:07:29 írta killjoy »
Ha az élettől citromot kapsz, akkor csinálj egy jó limonádét!

Nem elérhető Callaow

• Garfield
  • **
« Válasz #303 Dátum: 2006. November 17., 13:06:39 »
Valakinek volt esetleg c-64-e,mert az arra készült játékok sok mai csúcsgrafika story no tipúsú játéknak keményen elveri a száját.(Last Ninja,Pirates,Ultima,Street Rod)rulez!  

Volt rajta egy pókemberes játék is,hogy én azzal mennyit szívtam.Folyamatosan leköptem a monitort és rábasztam a billentyüzetre,hátha a véletlenszerűség szabályai szerint átjutok a pályán valamilyen kombinációval.Fájó pont az életemben,hogy nem sikerűlt végigvinnem

Bár a legnagyobb kedvenc egyértelműen a Creatures2 volt.

Aki ismeri annak nem kell megmagyaráznom miért,aki nem az szerezze meg emulátoron.Csak utána nehogy az állatkertben is nekiálljatok macikat szabadítani

Nem elérhető lyrán

• Sólyomszem
  • *
    • http://diakjog.hu
« Válasz #302 Dátum: 2006. November 14., 11:46:42 »
Na sikerült asszem megtalálnom. SimEarth néven futott 90-es játék.
Peddig már eddig is néztem ezen az oldalon. Meghoztátok a szerencsémet.

Nem elérhető inferno

• Sólyomszem
  • *
    • http://ownpokertable.blogspot.com/
« Válasz #301 Dátum: 2006. November 14., 09:10:44 »
Schmatzy: Valóban nem vok már tizenéves, lassan 24 leszek . A Master of Magic tényleg "csak" egy Civ 1 klón volt, hisz tkp. nem csináltak mást, csak a technológiákat helyettesítették varázslatokkal, meg fantasy-s környezetbe rakták az egészet + 1-2 új 5let és kész is volt. De ettől még egy hatalmas játék volt! Ugyanígy a Bumpy. Grafika nulla, történet nulla, tkp. egy pattogó naranccsal kellet végigugrálni különböző tulajdonságú platformokon. --> http://www.abandonia.com/games/en/210/Bump...cadeFantasy.htm
(Amúgy én sem gondoltam volna, hogy valaki emlékezni fog rá.. ) Mégis órákra lekötötte az embert, mert volt hangulata. Asszem Ash mondta, és tökéletesen egyetértek vele, hogy ezek voltak a játékok, ami meg ma van az virtuális valóság. Nem rossz, sőt, nagyon jó, nagyon szép, de alapvetően más...

Az előző felsorolásból kimaradt még a Golden Axe is, biztos sokan emlékeztek rá.

lyrán: nézz körül az abandonia.com-on, ott sincs fennt?

Nem elérhető lyrán

• Sólyomszem
  • *
    • http://diakjog.hu
« Válasz #300 Dátum: 2006. November 14., 08:31:12 »
Én is Off leszek akkor egy kicsit.
Kédés: Ismeritek azt a DOS-os játékot amiben kolonizálni kell egy bolygót? Kezdve onnan, hogy terraformálod(jég meteoritot lössz bele meteorit találatokkal változtatsz a tengely-dőlés szögén stb) Kicsit CIV-es hangulata volt. Ott is a kifejlődő életformákat az űrkorszakig kellett eljuttatni. De a környezet menedzselésre ment rá. Nekem az volt az egyik kedvencem. hihetetlen sok minden leszimuláltak benne. Azóta sem láttam még csak hasonlót sem. Sajna nincs meg.... :-/
Egyébként én nagy EOB rajongó voltam abban az időben.

Nem elérhető Schmatzy

• HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #299 Dátum: 2006. November 13., 21:46:21 »
Öcsém, a MoM-on annyira látni, hogy egy gusztustalan Civ koppintás, de mégis jó. Rengeteget játszottam azzal is, meg az összes Civvel, meg a Colonizationnal is (sokan mondják, hogy ez utóbbi még Sid Meier nevéhez is gagyi, de nekem nagyon bejött).
És a Bumpy. Nem hittem volna, hogy van még egy ember rajtam kívül, aki ismeri ezt a játékot, hát még szereti is.

Indiszkrét kérdés: hány éves vagy, inferno? Mert ilyen tudással tuti nem a tizenéveseket erősíted.

Mindamellett ezzel a témával tényleg át kéne vonulni a PC topicba, mert még a végén senki nem mer ide előzetest betenni.

Nem elérhető inferno

• Sólyomszem
  • *
    • http://ownpokertable.blogspot.com/
« Válasz #298 Dátum: 2006. November 13., 21:09:40 »
Nah még én is OFF-olok egy kicsit, méltánytalan lenne, ha ezek kimaradnának:

Jómagam is retro-párti vok, a DOS-NES érát favorizálom leginkább. A DOS-korszakból mindenképpen ki kell emelni a Civilization 1-et és a Master of Magic-et! Aki anno játszott ezekel az tudja miért fogalom ez a két név. ("Csak még egy kör, csak még egy kör..." )

Konzolon a - sajnos manapság eléggé kiveszőben lévő - platformjátékok voltak nagy kedvenceim: Mario, Mega Man sorozat. Ja és a Bumpy's Arcade Fantasy! Bár ez lehet, h. nem sok embernek ismerős..

Na és a játéktermek, tizenévesen jó sok 20 - később 50 - Ft-ost hagytam ott. Persze akkor még nem ezek a japán táncikálós ökörségek voltak divatban, hanem Street Fighter, MK2-3, na és persze a Marvel vs. Capcom illetve a Marvel Super Heroes... Még jó, hogy pár éve felfedeztem az arcade és DOS-emulátorokat, jól esett nosztalgiázni. Illetve az mindig jól esik.

Ja és majd elfelejtettem: amitől a legkönnyebben kapott az ember ínhüvely-gyulladást: Metal Slug széria

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #297 Dátum: 2006. November 13., 07:08:53 »
Idézet
A játék szabályrendszere szerint a duálkasztos karakter csak emberi fajnál lehetséges
Heh... egyetlen duálkasztos karakterem se volt ember...többnyire félelfek.
Coran... érdekes karakter ő is. Bár sajna rájöttem, hogy az első részben a 8 stabil, BioWare által "javasolt" NPC-n kívül a többi elég sablonosra lett kidolgozva. Szerencsére a második részben nem estek ebbe a hibába...

Nem elérhető Petyaman

• Sólyomszem
  • *
    • http://
« Válasz #296 Dátum: 2006. November 12., 23:55:28 »
Köszi, nekem is tetszik az ízlésem  

Egyébként a BG1-ben felfedeztem egy bosszantó bakit.

A játék szabályrendszere szerint a duálkasztos karakter csak emberi fajnál lehetséges, viszont a Köpenyerdőben (Cloakwood Forest) csatlakozott hozzám egy Coran nevű ELF aki történetesen harcos/tolvaj!

Na ez az a tipikus eset, amikor a játékost szabályok közé szorítják, viszont a gép mindent megtehet.  

Na jó, ide többet nem offolok csak most eszembe jutott.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #295 Dátum: 2006. November 12., 12:46:45 »
Petya: Tetszik az ízlésed. Különösen a BG és a Fallout, na meg persze az MK miatt.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #294 Dátum: 2006. November 12., 12:32:31 »
Én már az új játékokkal nem is játszom (egy-kettőt leszámítva). Amióta megtaláltam a DOS emulátort az XP-hez, azóta csak old school játékokat nyomok. Death Rally, UFO, stb. Tényleg nagy élmény még mindig.  
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Petyaman

• Sólyomszem
  • *
    • http://
« Válasz #293 Dátum: 2006. November 12., 12:25:51 »
Na helyben vagyunk  Én is bírom a régi játékokat, most a Baldur's Gate és az Imperium Galactica 2 a favorit, ja meg Fallout 1-2.

Habár ezek nem annyira régiek, de jöhet még oldschool prince of persia (bár a mostani Ubisoftos verziók is a gyengéim), régi Mortal Kombat, most hoztam át a Trilogy-t és vmiért mindig kilééééép  !

Na mi van még, ja Carmageddon, Worms Armageddon, Starcraft, Elite Plus és még sorolhatnám.

A régi játékok télleg jók, teljesen más a játékélmény mint a mostaniaknál, és nosztalgiázni is jólesik néha.

Abandonware 4 ever!

Nem elérhető kaine

• Hulk
« Válasz #292 Dátum: 2006. November 01., 12:17:07 »
Idézet
Azért ez sem minden esetben igaz, én anno akkor találkoztam at Alone in the Dark első részével, amikor már úgy 5 éves lehetett. Akkor már bőven nyomullt a 3d, én meg Alone fanatikus lettem.
Uccso off: az oké, hogy más jobb játékok léteztek, de nem ugyanabban a sorozatban.   De ezek szerint persze sok ellenpélda is van.
Idézet
Én mai napig gyűjtöm a régi játékokat, szerintem sokkal több varázsuk volt mint a mai silány termésnek.
Én a régi játéktermi játékokat szeretem még most is. Galaxy rulez!    

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #291 Dátum: 2006. Október 31., 18:15:07 »
Idézet
Minek oda offolni, ha már itt is off a téma?
minek eszel, ugyis megehezel utana? ott irja szepen, hogy GAME...
gyengéd barbár

Nem elérhető mahdi

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #290 Dátum: 2006. Október 31., 17:56:41 »
Idézet
Megfigyelhető, hogy a régi játékok csak azoknak kedvencek, akik a maga idejében játszottak vele. Én a RE 3 után próbáltam meg az 1-et és már az elején elvette a kedvem a nehézkes grafika és haladás (az ajtó és lépcsők voltak a halálom). Szóval visszafelé nem tetszenek.
Azért ez sem minden esetben igaz, én anno akkor találkoztam at Alone in the Dark első részével, amikor már úgy 5 éves lehetett. Akkor már bőven nyomullt a 3d, én meg Alone fanatikus lettem. Pedig ott az irányítás és a grafika botrányos!Aztán jött a Silent Hill   !
Én mai napig gyűjtöm a régi játékokat, szerintem sokkal több varázsuk volt mint a mai silány termésnek.

Nem elérhető Schmatzy

• HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #289 Dátum: 2006. Október 31., 17:52:02 »
Minek oda offolni, ha már itt is off a téma?
Visszafelé nem teccik: 2002 őszén vagy 2003 tavaszán játszottam először a Half-Life első részével, és azonnal megtetszett, pedig akkor már a Quake 3-nál tartottunk.

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #288 Dátum: 2006. Október 31., 17:26:33 »
hm, van nekunk egy olyan off-topicunk, hogy "Mozi/TV/Rádió/Zene/Pc/Konzol/Game"
gyengéd barbár

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #287 Dátum: 2006. Október 31., 17:09:06 »
3 havi RE2 és 1 havi RE3 után kaptam meg az első részt, és még ráadásul úgy is kellett játszanom, hogy a 3D nem működöt benne, tehát ultraronda Software rendering. És így jobnak tartom, mint a 3, a 2-nél csak azért nem, mert amaz már jobban ki van dolgozva, főleg extrák terén. De az ellenfelek pl. az 1-ben tetszenek jobban. (De hogy azt a *&#&@ kígyót hogy megutáltam...)