No egy kis apró bejelentés.
Két kisebb beírás erejéig már biztosan visszatérek a HZs berkeibe. És hogy mik is lesznek azok? Nem mondom meg Találjátok ki inkább, ha van kedvetek.
Az elsőről csak annyit árulok el, hogy egy régen (majdnem másfél éve) elkezdett történet végére fog pont kerülni és egyik indíttatásom az volt, hogy az utóbbi időben (mármint, amikor ment a fórum) a horror témában csak a nagycsöcsű Tarotról szólt minden. És nekem a horror téma vért, háton futkosó hideget, gyomorgörcsöt és álmatlan éjszakákat jelent, nem pedig nagycsöcsű boszikat, akikről előbb jut eszembe az erotika, mint a horror. (Félreértés ne essék, a Tarot nem egy rossz sorozat, de ha belegondolok, hogy az oldal első horror képregénye egy Lovecraft történet volt, és a mester műveitől hova jutottunk... Na mindegy. Ízlések és pofonok.) A lényeg, hamarosan újra lesz mitől rémüldözni és remélhetőleg méltó kihívója lesz a férfiolvasók körében nagy sikernek örvendő Tarotnak.
A másik szösszenetről viszont mégiscsak fellebbentem a fátylat. Egy különszám lesz, de szokásomhoz híven még csak a környékére sem megyek a klasszikus szuperhősös kiadóknak. Ezúttal az Image kiadó egyik sorozatának a PvP-nek a különszámát fogom szállítani nektek. (Gondolom most mindenki felkapta a fejét, mert már tűkön ülve vártatok arra, hogy egy kis PvP is eljusson a magyar nyelvű megjelenésig ) Ez egy (ha jól tudom) neten megjelent különszám lesz, amiben a PvP alkotói jó néhány mondatot és jelenetet ellopva és kifordítva állítottak görbe tükröt a Mátrixnak. Ez a fordításom már másfél éve pihent a gépemen, valahogy megúszott már egy winchester elhalálozást, egy komplett gépcserét és még néhány informatikai katasztrófát, így úgy gondolom, hogy a 2005. júliusában elkészült fordítás végre megérdemli, hogy beírásra kerüljön. És amíg a Zsák megtalálja a foltját, vagyis újraindul, addig álljon itt egyetlen képkocka a képregényből, mert ez szinte mindannyiunkra igaz: