HálóZsák fórumok > a Zsák

Előzetes - amíg nincs kész a képregény...

<< < (173/226) > >>

Ash:
Egyetértek. Persze jelennek meg jobbnál jobb gamék ma is, de szívesebben ülök le nyomulni (potom 100órát  ) a Final Fantasy VII-tel, vagy a Silent Hill1-el, de az igazi játékélmény a Sneses idők (vagy az előtti). Nekem már a PS2re megjelent híper átiratú Street sem volt akkora gém, mint Snes/arcade változat. + hol látsz mostanában olyan gamékat, mint Turtles in Time, Streets of Rage, Final Fight, Cadillacs & Dinosaurs, Legend, Maximum Carnage... és még sorolhatnám?
Ezek JÁTÉKOK, manapság VIRTUÁLIS VALÓSÁG van.
Szerintem. (gumicsirkét nekem)

talgaby:
Soha, hogy dögöljön meg a kiadója. (A DoA:EBV-nál a "nemkellfürdőruci"-patch-re gondoltál?)

Nitro:
A Dead or Alive soha nem jelent meg PC-re?
Mondjuk már kicsit elmentünk egy másik topik irányába.  

Gabe:
Csakhogy a CS nem éppen az a kifejezett retro... inkább a régi dos-os időkben gondolkozz, vagy mégrégebben.

Nekem nem gond, hogy elitélik a mai játékokat, csak az  a baj, hogy ezt kollektíven teszik. Playstationra több mint 3000 játék jelent meg, ha ennek csak egy százalékára azt mondhatjuk hogy iszonyatosan király játék, akkor is több tuat marad. Ha meg a többi gép összes játékát is belevesszük, meg a pc-s cuccokat is, akkor már bokáig gázolunk a jóban (igaz a rosszban meg nyakig  ) . Persze ehhez mint mondam, nagyon bele kell mélyedni a dolgokba. Na persze a többség csak kópia, meg ötlettelen vacak, de aki akar, az marha jól szórakozhat. Én magam is szoktam retrohoz nyúlni, nemrég a Defender of the Crown-t (C64-es idők) nyomtam telefonon, sőt maga a gép is megvan, jó pár darab flopy társaságában.

Hogy ajánljak valami olyat ami visszahozhatja a reményt: Dead or Alive: Extrem Beach Volleyball... az igazán szemfülesek meg egy kis patchel örök élményhez jutathatják magukat     (itt már a "grafika" meghatározó szerephez jut   )

horjb:
Velem pont ez volt a Counter-Strike Source esetében. Hiába a király grafika, nemtudta azt az élményt nyultani amit az 1.6.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése