HálóZsák fórumok > a Zsák

Előzetes - amíg nincs kész a képregény...

<< < (174/226) > >>

regnar:
Azért abban van ám valami, hogy elindult nagyon sok ember a régi játékok felé. Tény, hogy vannak jó új játékok, de legtöbbjük már régebben megalkotott alapokra épül, ezért sok "öreg motorosnak" nem igazán tudnak újat nyújtani.
És hiába a hiper-szuper grafika, ha a hangulat hiányzik. Szóval nincs meg az újdonság varázsa. Így sokan inkább előveszik a régi játékokat amelyekhez valami úton módon kötődnek, minthogy egy sablonos újjal nyomjanak. De mégegyszer hangsúlyoznám, hogy ez nem jelenti azt, hogy nem találni manapság is jó játékokat, csak szerintem nehezebb.
Nekem pl nagyon hiányzik a platformjáték. Szinte teljesen eltűnt.

Gabe:
Hát, manapság divat lehúzni a játékokat, és mindenki a régi nagyokkal jön. De ha valaki jól körülnéz, biztosan talál jó játékokat is. Ez az. De a játéktól függetlenül is megállja majd a képregény a helyét. Akinek meg nem tetszik, az nem tölti le ennyi.    

Ash:

--- Idézet ---annyira nem tolonganak a konzolosok...
--- Idézet vége ---
Vagy csak megmaradtak a jó öreg konzoloknál, és több fantáziát látnak az oldschool gammékban.    

Gabe:
oké, akkor még egyet, a három japán "nagy" közül az egyik kiadó (Capcom, Konami, Square ) gondozásában jelent meg, és "természetesen" kizárólag Ps2-n ment, amiért én X-box tulajdonos révén azóta is dühös vagyok... (csesszék meg, hogy alig dobnak át valamit európába is. Más platformokra meg annyit sem) Na jó, ez már sok, úgyhogy majd 2 hét múlva lesznek a további infok, meg képek.

Micho:

--- Idézet ---Na jó, annyit még elárulok, hogy japán kiadó játéka.
--- Idézet vége ---
hát nem a super mario, az egyszer biztos

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése