HálóZsák fórumok > a Zsák

Előzetes - amíg nincs kész a képregény...

<< < (170/226) > >>

mahdi:

--- Idézet ---Azért a Silent Hill 2-nek adhatnál egy próbát, mert nagyjából 10-szer jobb, mint az 1.    Mondjuk totál más, máson van a hangsúly, de talán épp azért. Minden idők legnagyobb játékának tartom.
--- Idézet vége ---
Azért én megvédeném a Silent Hill 1-et!!! Kétségtelen hogy a 4 közül a második a legdrámaibb, legszívbemarkolóbb ( és tényleg az, hisz én meg is könnyeztem....férfiasan bevallom! ) de az első rész atmoszféráját, még a kettő sem tudta megközelíteni. A végtelen ködös utcák, a zajok, a filmes kameramozgások, a helyszínek, mind mind tökéletesek, míg a második részben egészen más dolgok dominállnak. A lényeg viszont az hogy az első 2 rész tényleg kötelező!!!!! Igazából csak együtt tökéletesek! A három egy nagyon jó kiegészítés, a négy pedig jó unaloműző.
A Silent Hill sorozat mindenkinek kiemelten ajánlott! / a film egészen más téma....jó, jó de tényleg nagyon más..../

kaine:

--- Idézet ---Stimmel. Sehol egy árva utalás, hogy az a lényeg, hogy lemenken a testrész a torkán a költőnek. Fogalmam sincs, hogy hogyan tudott valaki erre magától rájöni, a tippem az, hogy próbálgatták, aztán ráhúzták a logikát utólag. De ha a krematórium ornitológiai verseit magadtól megcsináltad, akkor minden tiszteletem a tiéd.
--- Idézet vége ---
Ráadásul, még ha rá is jöttél volna valahogy, akkor se jó, mert ugye szemben van és tükörkép...  
A krematórium rejtvényt kitaláltam normálon még, de hardon egyáltalán nem.
Amire büszke vagyok, mert magamtól találtam ki és ahogy hallottam ez nagyon keveseknek sikerült, az a SH 1-ben a zongorás feladvány. Még az 576 konzolban is a leírásban az volt, hogy gratulálnak annak, akinek sikerül.  

regnar:
Ha már régi game-k, akkor van valaki aki rendelkezik a Phantasmagoria első részével? Vagy játszott vele? NAgyon jó kis horrorjáték volt abból az időből, amikor még készültek filmszerű játékok, azaz a lényegében egy mozifilmet játszhattál végig.

talgaby:

--- Idézet ---A 3-nál a hard fokozat rejtvényei azért lettek olyanok, mert a 2-t sok kritika érte, hogy túl könnyűek a rejtvények benne (az 1-hez képest). Szerintem erre a készítők azt gondolták, hogy ezt nektek, mondjátok ezután, hogy túl könnyűek!
--- Idézet vége ---
Háááát, bejött. Szerintem egyesek még mindig arra ébrednek rémálmukbúl, hogy gombkat nyomogatnak a kórházban vagy hullákra rakott cetliket olvasgatnak egy kazán mellett...  (bár 2 napig én is a krematóriumal álmodtam, hogy fordulna fel, aki kitalálta )
--- Idézet ---Talán az egyetlen rejtvény, ahol amikor megnéztem a megoldást, utána se volt lövésem se, hogy miért éppen az az.
--- Idézet vége ---
Stimmel. Sehol egy árva utalás, hogy az a lényeg, hogy lemenken a testrész a torkán a költőnek. Fogalmam sincs, hogy hogyan tudott valaki erre magától rájöni, a tippem az, hogy próbálgatták, aztán ráhúzták a logikát utólag. De ha a krematórium ornitológiai verseit magadtól megcsináltad, akkor minden tiszteletem a tiéd.

kaine:

--- Idézet ---Amikor megeszi a nő arcát? Kegyetlen, nálam ott volt a totál leakadás hogy melyik számot kell lefaragni, aztán csak a leírásból jöttem rá, hogy a lényeg az "evésen" van, tehát a szeme nem számít...
--- Idézet vége ---
Ott én is kiakadtam kicsit. És nekem is kellett hozzá szakirodalmat olvasnom, hogy megértsem. Talán az egyetlen rejtvény, ahol amikor megnéztem a megoldást, utána se volt lövésem se, hogy miért éppen az az.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése