HálóZsák fórumok > a Zsák
Előzetes - amíg nincs kész a képregény...
kaine:
Megfigyelhető, hogy a régi játékok csak azoknak kedvencek, akik a maga idejében játszottak vele. Én a RE 3 után próbáltam meg az 1-et és már az elején elvette a kedvem a nehézkes grafika és haladás (az ajtó és lépcsők voltak a halálom). Szóval visszafelé nem tetszenek.
talgaby:
--- Idézet ---A Resident Evilből a 3 nem tetszett, az 1 pedig szintén.
--- Idézet vége ---
A 3 erőltetett volt (bár attól még mindig a frászt tudja rámhozni a "Staaaaaars!"-hangeffekt...), de az első rész szerintem nagyon jó lett. Ha nem lenne a 2., az volna a sorozat legjobb tagja. Ám a második mindegyiket veri, különösen a bónuszszintek.
kaine:
A Resident Evilből a 3 nem tetszett, az 1 pedig szintén. Ám a 4-et most vittem végig, az nagyon bejött. A Siren szintén nagyon idegen volt tőlem.
--- Idézet ---Azért én megvédeném a Silent Hill 1-et!!!
--- Idézet vége ---
Olyan nagyon nem kell megvédened, mert a 2 után az a kedvencem nekem is.
Gabe:
Ha PS2-ről beszélünk, akkor toljátok csak félre a Resit, helyette próbáljátok ki a Siren-t. Garantáltan jól jártok vele. Mondjuk az igaz, hogy egy Gamecube + Resident 1 pakkért sokmindenre képes lennék , pedig nem tartozik a széria a kedvenceim közé.
talgaby:
--- Idézet ---A Silent Hill sorozat mindenkinek kiemelten ajánlott!
--- Idézet vége ---
És ha már vki úgyis a japán horrorjátékoknál tart, akár végig is tolhatná párszor a Resident Evil-sorozatot nullától ötig...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése