HálóZsák fórumok > a Zsák
Előzetes - amíg nincs kész a képregény...
talgaby:
Én is jártam már így, de reménykedtem, hogy csak egyedi eset...
Schmatzy:
A CDGalaxis nem ér semmit, nekem fél évig rendelték a Civ3 kiegjét, aztán meguntam, és megvettem a MediaMarktban. Azóta nem vásároltam ott, pedig kártyám is van.
talgaby:
Vagy végszükség esetén ott a CDgalaxis, ők azt állítják, hogyha nincs valami, megrendelik. Csak kicsit borsos az ára. A Collection viszont tényleg megérné, annak ellenére is, hogy benne van a 4. rész.
--- Idézet ---De a kórház oldalfolyosóján az a vers...
--- Idézet vége ---
Amikor megeszi a nő arcát? Kegyetlen, nálam ott volt a totál leakadás hogy melyik számot kell lefaragni, aztán csak a leírásból jöttem rá, hogy a lényeg az "evésen" van, tehát a szeme nem számít...
kaine:
--- Idézet ---kaine: Igen, nekem is a2. a kedvencem hangulatra és történetre is, de a fejtörőkből a 3. nálam etalonná vált. Soha nem találkoztam se előtte, se utána olyannal, ahol még csak el se tudtam indulni (legnehezebb fokozat könyvesbolt és krematórium, még a leírásuk is vagy 3 oldalas volt).
--- Idézet vége ---
A 3-nál a hard fokozat rejtvényei azért lettek olyanok, mert a 2-t sok kritika érte, hogy túl könnyűek a rejtvények benne (az 1-hez képest). Szerintem erre a készítők azt gondolták, hogy ezt nektek, mondjátok ezután, hogy túl könnyűek! A könyvesboltihoz nemcsak az összes Shakespeare mű alapos ismerete szükséges, de az óangol nyelv ismerete is. Ám ott még legalább tudtam hova nyúljak. De a kórház oldalfolyosóján az a vers... fantasztikus vers volt, de el nem tudtam képzelni hogy lesznek abból számok a számkódhoz. Bizony a hard rejtvényeknél gyakran a kezembe kellett venni a hivatalos könyvet, pedig még a normálon is megbirkóztam mindennel.
--- Idézet ---Nekem is nagyon tetszett a Silent HIll 2, nem nagyon találkoztam még olyan játékkal, ahol nem mertem elindulni, pedig még nem is történt semmi.
--- Idézet vége ---
Annak a sorozatnak az egyik legnagyobb dobása, hogy már azelőtt félsz, hogy még valami konkrét dolog történne veled. Ezért van a rádiód... és az hiányzik a 4-es részből.
--- Idézet ---Filmet láttátok? Nekem az is tetszett, úgy a templomos részig, onnatól kicsit gáz, bár a nővérkék jók, meg tetszik a befejezése a hazatéréssel.
--- Idézet vége ---
Hogyne, azóta is várom, hogy megjelenjen DVD-n. Nyolcszor láttam moziban, nekem nagyon tetszett. Olyan volt, mint a játék, hogy még a 4. alkalommal is találtam benne valami újat, amit addig nem. Ahhoz, hogy rendesen értsd a filmet különben minimum kétszer meg kell nézni, még akkor is, ha azt hiszed értetted elsőre is.
--- Idézet ---Az a baj, a játékot kölcsön adtam egyik osztályársamnak és használhatatlanul összekarcolva hozta vissza, kapni meg már nem lehet...
--- Idézet vége ---
De lehet kapni, csak nem sok helyen. Keresni kell. Egy ismerősöm épp nemrég vett egyet. Különben most adták ki a Silent Hill Collection-t, ami tartalmazza a 2-4 részeket és az egész olyan 13-14 ezer körül kapható- a PeCsában láttam 9000-ért is.
VTomi:
Nekem is nagyon tetszett a Silent HIll 2, nem nagyon találkoztam még olyan játékkal, ahol nem mertem elindulni, pedig még nem is történt semmi. Filmet láttátok? Nekem az is tetszett, úgy a templomos részig, onnatól kicsit gáz, bár a nővérkék jók, meg tetszik a befejezése a hazatéréssel. Az a baj, a játékot kölcsön adtam egyik osztályársamnak és használhatatlanul összekarcolva hozta vissza, kapni meg már nem lehet...
Egyébként én kedvenc játékom a Soul Reaver 2, igen sokat beszélnek benne, de a grafika és a feladványok mindent visznek, nagyon agyalós kirakósok vannak benne.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése