HálóZsák fórumok > a Zsák

Előzetes - amíg nincs kész a képregény...

<< < (156/226) > >>

RowDragon:
Killjoy: köszi, a szövegdoboz-szerű kijelölést ismertem, mert egyértelműnek tűnt a standard paint után, ellenben nem ismertem a csak odakattintok verziót. De... pusztuljak meg, nem találom a sorkizárást. Van balra, jobbra, középre. Se a menüsoron, se jobbklikk.Na mindjárt előveszem a tanítórészt, mert épp elkezte jhsdgfahdfgvbojhbfg-ni  a csőrőmet.  

pepo05:
Szerintem is egész ügyes.

killjoy:
Sorkizárás PS-ben:

Amikor kiválasztod a Text toolt (lenyomod a T-t, vagy katt a szövegbeíráshoz használt ikonra, akkor ha csak simán odakattintasz valahova, akkor elkezdheted az írást.

Viszont ha nem engeded fel a bal gombot, akkor csinálhatsz egy négyzetes kijelölést, kvázi szövegdobozt. Ezek után a szöveg beállításaihoz használható ablakban már él a sorkizárásos igazítás is.

Ennyi.

És csak, hogy megnyugtassam a lelked, én már több mint egy éve írtam be mindenfélét, mikor rájöttem

RowDragon:
Üdv!
Óóó, nem szontyolodtam el, mondtam, hogy az építő kritikát jószívvel fogadom. Az építő jellegű pedig nem mentes a hibák megemlítésétől sem. Ezért építő.
A sorkizárás az valóban jó 5let, gondoltam rá... bár megtaláltam volna a PS-ban.  
Így maradt balra zárt.
Ha mán tetszik az embereknek, az jó jel. :D:D Még két-három pozitív visszajelzés és ünnepi pezsit bontok.    

eagle:
Nagyon jó, tetszik! Tudom, hogy nem mérvadó a véleményem, de akkor is. Ha talgaby azt mondja, nem rossz, akkor nagyon is lesz abból valami. Csak így tovább. Sokkal jobb mint amit én beírtam.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése