HálóZsák fórumok > a Zsák
Előzetes - amíg nincs kész a képregény...
RowDragon:
Kedves Gabe!
Ne szontyolodj el, bát télleg nem én voltam, nem áll távol tőlem a WH40k sem, csak még nem érzek elég késztetést hozzá, ellenben SW őrült vagyok, úgyhogy arra ráhajtottam. Képszerkesztővel kb. 4 éve foglalkozom, csak nem mentem mélyre a témában. Például ez a zaj dolog előttem kissé új volt, nekem ez úgy jött le, hogy kicsit szemcsés a kép. Akkor jött az összemosogatás. A borítók sajnos ilyen kicsik, mert az emberkék lábába az eredeti borítón benne van a szöveg, azt pedig nem tudom újra rajzolni, a grafikai kézügyességem megállt a pálcikaemberkéknél. Ezek a borítók úgy születtek, hogy netről letöltöttem egy nyers képet, de az sajnos általában túl kicsi.
A nagyításban így raszterizálódik.
Amit majd esetleg szívesen fordítanék, az a More than mortal.
Gabe:
Mi a fene? Ellepnek minket a szépreményű újncok? Helyes, nagyon helyes ...
Bárcsak mindegyikük WH40K-val fordulna hozzánk. Komolyan nem értem, hogy miért van ennyire parlagon hagyva téma. Pedig még rengeteg nagyon jó része van. (reméllem a jézuska elhozza idén a Titánt )
Punkológus:
Az Ooorki volt, nem RowDragon
Gabe:
Nem úgy volt hogy Wh40K-t készítesz? Nagyon-nagy kár... pedig ha így megcsinálnád mint ezeket, akkor egy egész rendháznyi fanatikus borulna térdre előtted , beleértve engem is. (bár én csak koca-rajongó vagyok). Egyébként egyre jobbak a beírások. (bár tuti hogy nem most láttál először képszerkesztőt, mert akkor pl. a borítót fele ilyen jól sem tudtad volna megcsinálni) Úgyhogy csak így tovább .
RowDragon:
Okok, kellett kicsit keresni, mert elbújtatták a nézetekbe, de meglett az a fránya sorkizárás!
Ezen felül feldobtam a második rész borítóját.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése