HálóZsák fórumok > a Zsák
Előzetes - amíg nincs kész a képregény...
Sepi:
Nekem, mint egyszerű olvasónak tetszik. Úgyhogy csak bátorítani tudlak. Az általatok kitárgyalt hibákon kívül nem nagyon vettem észre semmit. Ami viszont zavart, az az, hogy az információs oldalon a szöveg lehetne sorkizárt, nem balraigazított. Szerintem úgy esztétikusabb lenne.
talgaby:
talgaby minden kritikája szétcincálja atomjaira adott alkotást (kivéve ha nagyon tetszik neki), úgyhogy attól még nem kell elszontylolodni. Valójában amit tőlem kaptál, az egy alapvetően pozitív dolog volt (el lehet képzelnia negatívat ). De vki tényleg véleményezhetné a képregényt rajtam kívül...
RowDragon:
Üdv!
Talgabytól már megkaptam ezért a magamét, mint botladozó kezdő, de úgy vettem észre, nem annyira népszerű az a topik, úgyhogy ide is linkelek egyet, hadd mondhassa meg más is a véleményét.
http://freeshare.us/albums/RowDragon/268a11008a
Tanács, ötlet, hibák észrevétele akár grafikai, fordítási, beírási részen jöhet. Bírom és szeretem az építő kritikát.
Zerit:
meg mielott az elozetes topicban muhelytitkokat kotyognank ki, annyit elarulok, hogy mar le vannak fixalva a dolgok, max kisebb simitasokat vegzunk
talgaby:
A kategóriákat rég robbantani kellett volna, ez tény, de akkor várjunk meg vele vmi nagyobb oldalalakítást, mert addig felesleges lenne.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése