HálóZsák fórumok > a Zsák

Előzetes - amíg nincs kész a képregény...

<< < (154/226) > >>

talgaby:
Stimmel. Én is csak ennyit tudok róla. De a szériát és a borítóit ismerve biztosan nem egészen ez történik a belsejében. (Elég csak a Víziós WI-re gondolni, talán nálunk is fenn van...). Bár... ha mégis stimmelne, akkor legalább Vadóc  bebizonyítja végre, hogy szó szerint ő a legjobb a Marvel-univerzumban.

Sepi:

--- Idézetet írta: talgaby ---Hm, na igen... megvan a maga helye és ideje is a kicsikének... már csak egyedül kettő apró akadály áll elkészültének az útjában: a kisebbik az az, hogy beírót kell hozzá szerezni.
--- Idézet vége ---
Nekem csak ekkorában van meg:

Gabe:
Karácsonyra megkapod tőllem a scanjét

talgaby:
Hm, na igen... megvan a maga helye és ideje is a kicsikének... már csak egyedül kettő apró akadály áll elkészültének az útjában: a kisebbik az az, hogy beírót kell hozzá szerezni. Az még megoldható, megfelelő mennyiségű könyörgés/nyaggatás árán. A nagyobbik gond ott kezdődik, hogy nincs meg nekem a képregény...  És nem is tudom sehonnan se megszerezni.

Sepi:
Most olvastam a tervezett honosítások listáját  . Valóban lesz egy ilyen is nálatok: What If... V2 #66: What if Rogue possessed the power of Thor?
Ez egy érdekes kiadványnak igérkezik.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése