HálóZsák fórumok > a Zsák

Előzetes - amíg nincs kész a képregény...

<< < (109/226) > >>

talgaby:
Meg apró esztétikum, de ha a Joe-borítón ott egy hatlmas üres terület a bak felső sarokban, inkább oda rakd a logónkat, nem települ rá a képre. legalábbis én már igyekszem olyan helyekre suvasztani azt, ahol nem nagyon zavar bele semmilyen vonalba, ha lehetséges.

Sepi:
A Joe borítóról a sorszám és a borító variáns feltüntetése nincs honosítva, és persze ne felejtsd el megcsinálni a Hulkon a sírfeliratot sem.

dr samson:

--- Idézet ---A Végtelen Válság még nem fejeződött be a NewGenen. Vagy talán ez várható lesz ott?
--- Idézet vége ---
Előbb-utóbb biztosan. Menjetek és zaklassátok Adrian Darco-t minél többen...  Aztán akkor én is hamarabb rakom ki a One Year Latert, ami már fberuár óta készen áll...  

--- Idézet ---a Joe a filmláz miatt (ma nézem meg!)
--- Idézet vége ---
Jó neked. Én szerintem csak jövő hétvégén. Amúgy ez csak az egyik borító, de ezen volt a legkönyebb eltűntetni a vonalkódot, azért ezt raktam ki. Még lesz másik kettő, most csinálom az első számot (sajna annak a beírása is az én nyakamba szakadt...), szóval szept végére remélhetőleg teljesen kész lesz.  

--- Idézet ---Supergirl pedig  , szerintem nem kell ecsetelnem a dolgot!
--- Idézet vége ---
Eh, ezek a piszkos fantáziájú olvasók...  

Az F4-re pedig már nem kell sokat várni...

Asys:
Szinte az összes képregény várós, doki!  
Az F4 a rengeteg vendégszereplő miatt  , a Joe a filmláz miatt (ma nézem meg!)  , a Hulk azért mert ,,csak''  , Supergirl pedig  , szerintem nem kell ecsetelnem a dolgot!
A One Year Later-re is kiváncsi vagyok!  

keildavid:
Dr samson: ezek az előzetesek tényleg jók. És jól látom hamarosan a Csillagközi Romboló is lesz. Hű, emlékszem a legutóbb az történt, hogy én írtam hozzászólást. És te azt mondtad, jó látni hogy van egy olvasó.
A Fantasztikus Négyes is nagyon jó. Bár áprilisban láthattuk utoljára és most ez is lesz.
Bár az One Year Later történet úgy tudom az a Végtelen Válság után jöhet ki. Bár a Macskanő és a Supergirl képregénnyel rendbe van, mert azokban nincs semmilyen spoiler.
A Végtelen Válság még nem fejeződött be a NewGenen. Vagy talán ez várható lesz ott?
Megjegyzés: amikor először kezdtem el fórumozni, akkor azt gondoltam, hogy magázok, de inkább a tegeződési formaságot használom. Mert ahogy látom vannak sokan, akik huszas évekbe járnak, ahogy én is.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése