HálóZsák fórumok > a Zsák

Előzetes - amíg nincs kész a képregény...

<< < (110/226) > >>

dr samson:
Reggel fél tíz van és pang a fórum. Én viszont jó kedvemben vagyok, rakok ki nektek pár előzetest:

Fantasztikus Négyes

G.I. Joe

Csillagközi Romboló

Hulk

Supergirl

One Year Later

Persze a változtatás jogát fenntartom...

zozi56:
Igen, csak amikor ezt a hozzászólást írtam, még nem olvastam el azt a topikot. Ja, és köszi.

keildavid:
Ja ez tényleg igaz. Valóban te fordítód a Spawn képregényt zozi56. Bocsi, hogy kihagytalak téged. Akkor most pontosabban írom. Sok sikert kívánok nektek zozi56 és Predash. Na akkor jól írtam.
És igen Predash válaszolt a kérdéseimre.

zozi56:

--- Idézetet írta: keildavid ---Hűha! Predash jók ezek a Spawn előzetesek. Bár erről nem akartam kérdezni, mert hát azok közül voltak olyan fordítók is, akik inaktívak. Azaz jelenleg nem ők honosítják. Bár ahogy látom neked vannak terveid a Spawn képregényekkel. Sok sikert kívánok neked Predash.
--- Idézet vége ---

Én fordítom őket. A többi kérdésedre majd Predi válaszol.

keildavid:
Hűha! Predash jók ezek a Spawn előzetesek. Bár erről nem akartam kérdezni, mert hát azok közül voltak olyan fordítók is, akik inaktívak. Azaz jelenleg nem ők honosítják. Bár ahogy látom neked vannak terveid a Spawn képregényekkel. Sok sikert kívánok neked Predash.

Szerk.: Ha már a Spawnt is szóba hoztam. Arról lenne pár kérdésem. 1. A Spawn 149. számban olvastam az utolsó oldalon, hogy Armageddon. Hamarosan a Hálózsákon! De úgy tudom ezt az Armageddon sztorit jelenleg itt folytatják a Comicsknightson.
2. Öhm...a Spawn Sötét középkor az hány részes?
Nos ennyi volt a kérdésem.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése