HálóZsák fórumok > a Zsák

Előzetes - amíg nincs kész a képregény...

<< < (108/226) > >>

keildavid:

--- Idézetet írta: dr samson ---Előbb-utóbb biztosan. Menjetek és zaklassátok Adrian Darco-t minél többen...  Aztán akkor én is hamarabb rakom ki a One Year Latert, ami már fberuár óta készen áll...
--- Idézet vége ---
Hát azt nem tudom, hogy sokan hozzászólnak-e, hogy jöjjön a Végtelen Válság további részei. Mert már láthattad, hogy a NewGenen én írtam hozzászólást, lassan egy hónapja. Mivel akkoriban volt időm írtam is hozzászólást nekik, amiket elolvastam. De majd meglátjuk.
Az One Year Later már február óta elkészült? Akkor ezt már előre elkészítetted a fordítást( a beírást azt lényegében némelyben te, némelyben más szokta csinálni).

talgaby:
Mert ritkán jut eszünkbe, és régen az új sorozatokhoz használták csak, az meg mostanában alig van. Én is most egy GN-t tudnék reklámozni, de minek, csak október végén megy ki...

dr samson:
Nem is csodálom, eléggé el tud tűnni ez a topik néha...

Amondin:
Nos köszönöm ezeket az előzeteseket Dr Samson eddig észre sem vettem hogy van ilyen topic is.
Az F4-et és a Hulk-ot várom leginkább (Hulknál gondolom az a történet lesz amiről már beszéltünk)

dr samson:
Néztem ott is, de nekem ott nem tetszett...  Egyébként ott volt a vonalkód eredetileg.  

Mondjuk nem véletlenül előzetes a neve a topikba, nem csoda, hogy egyik-másik még nem teljes...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése