HálóZsák fórumok > a Zsák
Egy Kezdő Beíró Botladozásai
Galamb:
(Sziasztok! Szimpla olvasóként csak annyit fűznék hozzá, hogyha egy képregényt két honosító gárda is megcsinálja, akkor nem lehetne odaírni mellé valami ilyesmit hogy pl: "Felhívjuk figyelmedet, hogy ezt a füzetet is már (pl) Manó is honosította a K.neten." Az olvasó tisztában lenne a tényekkel, és ha úgy érzi, hogy a másik honosítási-beírási munkáját jobban kedveli, akkor azt olvasná el.)
killjoy:
--- Idézetet írta: Galen ---
--- Idézetet írta: Nitro ---Galen, én támogatom ezt a nézetet, de a jelenlegi internetes sávszélességek MÉG nem ennek kedveznek. Egyelőre megelégszem a 95%-os jpg tömörítésű 300 DPI-s szkennekkel.
--- Idézet vége ---
Na ne szivass. Mindenki DVD-nyi filmeket szed le és ez a 100 mega lesz a gond ?
--- Idézet vége ---
Az máááááás! Mer' az érték! Meg azza' lehet vagánykodni, hogy én má' láttam a Rocky 6-ot, de azzal nem, hogy én má' olvastam a Star Wars Crimson Empire III-at
Egyébként meg én max. 2CD-ig vagyok hajlandó letölteni filmet. Ha jó a film, akkor úgyis megszerzem DVD-n, ha meg nem, akkor minek áldozzak rá több sávszélességet?
Gabe:
--- Idézetet írta: talgaby ---Igazság szerint ha a net kis hazánkban nem volna átlagosan még mindig 512 kbps-hez konvergáló, meg az adattárolás is ott tattana, hogy mindenkinél 4-500 gigás kapacitások vannak minimum, ezt támogatnám, de addig inkább legyünk el az átlag 10 megává töpörített képregényekkel. De egyszer talán a Te álmod is megvalósulhat.
--- Idézet vége ---
Vazze, semmi nem akadályoz meg, hogy ne konvertáld át. És erre bármilyen egyszerű képszerkesztő progi megteszi, úgyhogy a lehetőség mindenkinek adott. Ez itt még mindig egy hobbi, nem képregény-gyár, így mindenki úgy csinál mindent, ahogyan neki tetszik, addig, amíg hozza a minimálisan elvárt mínőséget. Úgy érzem neked lassan új oldalt kellene nyitnod, "képregények - futószalagon" néven .
Galen:
--- Idézetet írta: Nitro ---Galen, én támogatom ezt a nézetet, de a jelenlegi internetes sávszélességek MÉG nem ennek kedveznek. Egyelőre megelégszem a 95%-os jpg tömörítésű 300 DPI-s szkennekkel.
--- Idézet vége ---
Na ne szivass. Mindenki DVD-nyi filmeket szed le és ez a 100 mega lesz a gond ?
--- Idézet ---Hölgyeim és Uraim! Galen bácsival csak óvatosan! Emlékszem én arra, amikor egy DVD-n akart adni egy beírásra váró 24 oldalas füzetet d.gif (Jó, tudom, nem egészen így volt, de ez javít az imidzseden! d.gif)
--- Idézet vége ---
Imidzsemen ? Nekem nincs olyanom. Vagy ha hülyének néznek az agybajom miatt az annak számít ?
Nitro:
Galen, én támogatom ezt a nézetet, de a jelenlegi internetes sávszélességek MÉG nem ennek kedveznek. Egyelőre megelégszem a 95%-os jpg tömörítésű 300 DPI-s szkennekkel.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése