HálóZsák fórumok > a Zsák

Egy Kezdő Beíró Botladozásai

<< < (120/163) > >>

killjoy:

--- Idézetet írta: Galen ---Egyébként ha egy kép 5 megás lenne akkor egy 25 oldalas füzet 125 mega. Az egy fél filmsorozatrész mérete. Nem érné meg ?
--- Idézet vége ---
Hölgyeim és Uraim! Galen bácsival csak óvatosan! Emlékszem én arra, amikor egy DVD-n akart adni egy beírásra váró 24 oldalas füzetet  (Jó, tudom, nem egészen így volt, de ez javít az imidzseden! )

talgaby:
Igazság szerint ha a net kis hazánkban nem volna átlagosan még mindig 512 kbps-hez konvergáló, meg az adattárolás is ott tattana, hogy mindenkinél 4-500 gigás kapacitások vannak minimum, ezt támogatnám, de addig inkább legyünk el az átlag 10 megává töpörített képregényekkel.  De egyszer talán a Te álmod is megvalósulhat.

Nitro:
A foglalási listáról én azt a nézetet vallom, amit előttem is már leírtak: ha valakinek megtetszik egy képregény, amit egy másik csoport lefoglalt, nyugodtan megkeresheti, és megtárgyalhatják, hogy mit lehetne kezdeni. Az esetek többségében előnyös megállapodások szoktak születni. A lista arra van kitalálva, hogy tudjuk, mi az, amit valószínűleg valamikor valaki meg fog csinálni, és tudjuk majd róla, hogy azt már nekünk nem kell. De ha a honosító számára nem volna megfelelő az a változat valamilyen okból (néhány szempontot killjoy és Galen már felsorolt), az nem jelenti azt, hogy nem lehet a listától függetlenül megcsinálni. Meg lehet, csak nem teljesen etikus. Szerintem a lista téjékoztató jellegű, igaz figyelembe nem vétele nem vall túlzott jómodorra és tiszteletre a többiek iránt.

Galen:

--- Idézetet írta: talgaby ---Relatív, hogy mi a normális. Nálunk Galen a minőség nagy megszállottja - már bocsi, Galen - néha van egy olyan érzésem, hogy legszívesebben algoritmusokkal 3000-es felbontásra nagyított és feljavított, 5 megás oldalakat szeretne felrakni.
--- Idézet vége ---
Nem én az eredeti, 400DPI-n beszkennelt, feljavított Tömörítettlen BMP-t vagy TIF-eket tenném fel szivem szerint. Ahhoz tuti nem kellene hozzányúlni jónéhány évig. Nem járnánk úgy mint anno a 600-700 pixel széles régi képregényeket elkezdtük felújjítani. Vagy ha valamilyen papírt megtámadó vírus folytán az összes elérhető papírpéldány megsemmisülne és még a kiadó is felrobbanna lehetne nyomtatni arról akár. Mindenre fel kell készülnünk.  Egyébként ha egy kép 5 megás lenne akkor egy 25 oldalas füzet 125 mega. Az egy fél filmsorozatrész mérete. Nem érné meg ?

killjoy:

--- Idézet ---Ket napja buszkelkedik a HaloZsak "A Negyedik Erő" cimu kepregennyel, ami ugyebar Blixxa es Elwood erdeme. Gratulalunk hozza... mi is szivesen megcsinaltuk volna... AZERT IS FOGLALTUK LE!
No de ki torodik itt azzal, hogy ki mit foglal... majd keresunk mast a forditonknak...
--- Idézet vége ---
Szzzzzzzzzzzzz... Ez ciki! És a gáz az, hogy jogos.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése