HálóZsák fórumok > a Zsák

Egy Kezdő Beíró Botladozásai

<< < (111/163) > >>

Archant:
Nem tudom, esetleg azt tudom ajánlani hogy szerezd be a Photoshopot, az elmentett JPG-ét nyisd meg és azt javold fel. Más modszert nagyon nem tudok.

beigli69:
HELP !!

GIMP-el barkácsolok, és egy oly kérdés merült fel bennem hogy egy jpg-t hogy lehet vele úgy feljavítani hogy ha szerkesztés után ismét JPG képet szeretnék kapni, akkor ne legyen sokkal ocskább mint az eredeti. Magát a képet a GIMP saját formátumában szerkesztettem és így ott nem romlott semmi, de mikor újra JPG-t szerettem volna kapni, a szerkesztett kép felirata sokkal gázabb lett mint terveztem.
Valaki esetleg ? (a gépen enyhe helyhiány van és több száz megás csodaprogik nem igazán férnének el   )

Galen:
Vegyesen. Ki erre, ki arra esküszik. Photoshop, Paint Shop Pro, stb...

yosha:
Már a Szupi-f4-et? Ok, ugyis megcsinálom, nem lesz olyan profi munka mint a tieitek, dehát ezért kezdő az ember... na akkor az is amint megvan majd megy. Lenne még egy Superman - Terminator, de az meg foglalón van vagy fél éve a k.neten, pedig romániában elkezdték nyomtatott formában kiadni. MEg egy Punisher War Journal v2/4.
Egyenlőre akkor megbeszéltük
Tanácsokat majd szaladok kérni. Ti amugy miben dolgoztok? Csak Photoshop? Ez ugy érdekelne..

talgaby:
Ha megcsinálnád, én hálás lennék érte. Lassan háromnegyed éve kaptam meg, hogy jó volna megcsinálni, azóta is úgy áll. Részemről tehát erősen bíztatnálak rá.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése