HálóZsák fórumok > a Zsák
Egy Kezdő Beíró Botladozásai
yosha:
JÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Miért nem szoltál???
Amikkel dolgozom:
InDesign CS2, Acrobat 7, Photoshop CS2, és mindent szerkeszthetőben mentek, ha esetleg valami gond lenne.
Nem kellett volna a képeket alakitgatnod, mert bármikor tudok jpg-t is feltölteni, csak nem szoltatok semmit.
Akkor ma töltöm fel a jpg-ket.
AMUGY: egy olyan hogy SUPERMAN- FANTASTIC FOUR, olyan kell néktek? Igy gyakorlásbol nekifogtam, nincs nagy sztorija, a rajzok is picit buták, de ugy aranyos. Nem egy hosszu sztori, de ha kész, azt is szivesen adom.
Akkor ma Spawn, jpg!
Troll:
Oh, bocsi.. Kicsit meglepett, hogy külön pdfben vannak a képek, aztán kicsit félreraktam, amig rájövök hogy csináljak belőle jpg-t úgy, hogy a betük simák maradjanak. Aztán eleve nem volt időm még frissíteni sem. Mégegyszer bocsi. Egyébként nem rossz munka, a szkenn is szép, csak valami trükkös módszerrel képpé kell alakítanom.
yosha:
Na csokolom, ennyi volt, levettem...
Más terveim vannak ezekután...
Köszi mindent.
yosha:
Kösz troll.
Az egészet felraktam, nem lustálkodtam az éjjel, lektoráljátok, nézzétek, meg minden, amit gondoltok, még nem tudom mikre is figyeltek, de mondjuk formátum meg ilyenek, azt megbeszélhetjük majd esetleg:) Most pdf lett az egyik ocsmány betü miatt, de egyeztetünk.
Jo szorakozást!!!
Troll:
Először húzz egy kört a az elipszis eszközzel ("U" betű). Ne alakzatot hanem csak egy görbét. Aztán erre a körre kattints rá a szöveg eszközzel (T).
Onnantól erre a vektorgörbére fogsz írni (ami esetünkben egy szabályos kör). Ha alakítás alatt nyomvatartod a shift-et akkor az elipszis szabályos kör lesz.
--- Idézetet írta: hegyitomi ---Hilfe!
Úgy akarok írni Photoshopban hogy a betűtalp a kör kerületén áll. Találtam mindenféle alakzatot de szabályos kört nem. De nem tudom elképzelni, hogy pont az ne lenne.
--- Idézet vége ---
yosha: PM ment...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése