HálóZsák fórumok > a Zsák
Egy Kezdő Beíró Botladozásai
Wearwolfff:
Beszerváltam a CS5-öt. Gyorsabban is betölt, és legyilkolja magát mint vártam. Csak az a shelf vagy mifene zavar engem legfelül. Eddig nem jöttem rá, hogyan lehet eltüntetni. És most erre megint tehetek fel minden plugint, amit használok, de ez legyen a legkevesebb.
szerk:
háta cs3 annyiból jobb volt, hogy volt neki title barja. Így a tálcára helyezés helyett titlebarra lehetett csukni. "Collapse to title bar". Ebben ezt sajna nem tudom megtenni.
talgaby:
Ó, a CS5-öt én most egy 1,3 GHz-es, 512 MB RAm-mal bíró gépen futtatom, és gyorsabb, mint a CS3 valaha volt. Akármilyen fura, a CS5 gépigénye alacsonyabbnak bizonyult a CS3-énál.
Wearwolfff:
Akkor jó, mert nekem cs3 van. A Cs4-hez már nincs meg a system req.
Amúgy ezt kellene: http://db.tt/NhZWRHv
talgaby:
Megvalósítható, csak még nincs olyan proci, ami bírná ezt. A CS5 algoritmusa,ami amúgy ezt csinálja, amit mondasz, a környezet vizsgálata alapján tölti ki, is rengeteg erőforrást eszik és az is csak néhány pásztázást csinál. (Amúgy ez benne volt már a CS4-ben is egy pásztázással, de az alig volt jobb egy sima tapasz eszköznél.) Plusz a kód még elég gyermeteg, mert csak egy bizonyos méretig és bonyolultságig képes intelligensen vizsgálni a képet, utána inkább egyszerűen klónoz. De kiindulásnak már ígéretes, majd egyszer megmutatom, csak ezzel az intelligens kitöltéssel mit kapartam le milyen háttérről öt perc alatt tegnap. Nem tökéletes, de rajzpad nélkül szerintem nem lehetett volna kihozni jobbat.
zajrus:
CS5, de mint említette Talgaby ez még annak is sok :D Szal szerintem rakd be a megvalósítatlan sci-fi cuccok közé ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése