HálóZsák fórumok > a Zsák

Egy Kezdő Beíró Botladozásai

<< < (35/163) > >>

Wearwolfff:
Én olyasmire gondoltam, hogy egy algoritmus megvizsgálja a környezetet, és abból kiszámolja a legvalószínűbb dolgot. Bele kell majd javítani, egy kezet sem tud megrajzolni, ha nincs ott, de legalább nem kell nulláról kezdeni. Persze lehet, hogy Science Fiction. Az a hülye Gyilkos Számok.

Nitro:
Amire neki szüksége van, az egy grafikus.  :)

talgaby:
Áh, erre még a PhotoShop CS5 se lenne már alkalmas. Pedig azzal már egész termetes bubikat és címfeliratokat gyilkolok 1-2 perc alatt le a képekről.

Wearwolfff:
Most komolyan, nincs valami módszer vagy program, amivel a duplaoldalak közti hézagok megrajzolását meg lehet könnyíteni? Ami kicsi, 0-40px, azt még meg tudom rajzolni, de most majdnem 100px szünet van. Az egyszerűbb részekkel, egyenes határvonalakkal nincs gond, csak a görbékkel. Most például hiányzik egy karakter teljes jobb keze.  :headscratch:

csati777:
A CS5 autokorrekciós szolgáltatása néha csodákra képes-nekem legutóbb egy téglafalat úgy kiegészített  ferde vonalastul-koszlott téglástul, hogy egyáltalán nem kellett utána klónoznom. De gyakran több a bosszúság vele, mint az öröm- általában túl okos akar lenni a program, és azt is kijavítja, amit nem kéne.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése