HálóZsák fórumok > a Zsák

Egy Kezdő Beíró Botladozásai

<< < (32/163) > >>

Nitro:

--- Idézetet írta: talgaby - 2011. Február 01., 19:37:56 ---Nitro: igazság szerint ha otthon tudod hagyni a géped dolgozni magában vagy mint én, a melóban elég egy proci, a másik meg csinálhatja ezt, úgy egyáltalán nem gáz, inkább úgy mondanám, hogy hasznosíthat az ember vele egy csomó holtidőt.

--- Idézet vége ---
Hát, ha  a kétmagos gépem egyik magját csak ez kötné le, össze is omolna az egész. Így is hihetetlen lassú néha, 2GB memóriája mindig tele van valami céges vacakkal, valamint azt is két hét fejbelövésre ítélném, aki kitalálta, hogy az antivírus szoftver 80%-ban leterhelheti a két magot összesen. A vírusirtók írói szerint azért van a gép, hogy tudja a szarjukat futtatni? Ez egyébként McAfee, amiről eddig még soha semmi jót nem tudtam mondani. Lemeztitkosítást is kell használni, és abból is alapból a McAfee félét kellene, amit ha felraksz, utána nem működik a hibernálás. A probléma megoldása: ne használj hibernálást. Ja, és ha esetleg 4 GB memória lenne a gépedben, ne lepődj meg, ha a McAfee titkosítás felrakása után már csak 3-at fogsz látni.

Usagi Yojimbo:
Most már kezdem érteni, holnap végigolvasom majd az egészet...

Ben Reilly:

--- Idézetet írta: Usagi Yojimbo - 2011. Február 01., 19:53:40 ---én speciel azt sem tudom, hogy miről volt szó benne.

--- Idézet vége ---

Én se pedig minden részt háromszor olvastam.

Usagi Yojimbo:
Hát a harcost én már úgy sem fogom elolvasni,az első rész elég volt nekem.
Volt, akinek viszont új életcélt adott, én speciel azt sem tudom, hogy miről volt szó benne.

talgaby:
12000 pixel magasra nagyítani ezt a duplaoldalt S-Spline algoritmussal. Annak köszönhetőek ezek a sima élek, amik nem recésednek, mint Wearwolfffnál lentebb. Csak ez elég processzorigényes eljárás, mert az egész képre görbéket próbál meg illeszteni a program és azokból megalkotni az új képet. És a szimpla oldalakra persze ennek a fele az idő.
Nitro: igazság szerint ha otthon tudod hagyni a géped dolgozni magában vagy mint én, a melóban elég egy proci, a másik meg csinálhatja ezt, úgy egyáltalán nem gáz, inkább úgy mondanám, hogy hasznosíthat az ember vele egy csomó holtidőt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése