HálóZsák fórumok > a Zsák
Egy Kezdő Beíró Botladozásai
Usagi Yojimbo:
Jobb, mint az eredeti ;D :worship: :worship: :worship:
csati777:
Taps! :worship:
De ki az a hentes, aki így szkennel be egy újságot? :nemtudom:
Wearwolfff:
Hát, kínkeservesen csak megrajzoltam. Photoshopot és Paintert is bevetettem, de nem vagyok valami nagy rajzoló. Főleg az emberi, állati formákkal van gondom. Ha lett volna tabletem talán szebben is meg tudtam volna csinálni. De amilyen a forrásanyag volt ahhoz képest nem rossz ez.
Nitro:
Én is imádnám, ha mondjuk normálisan lehetne az aero színeket állítani, és nem mindig a kékes-ezüst szín lenne mindenütt, akármilyenre állítom az aero színt. Eléggé vakít néha ez a világos szín. Oké, be lehetne állítani a klasszikus módban, de az aero-ról se akarok lemondani. :P
talgaby:
A McAfee legendásan szar, de sikerül piacvezetőnek eladni magukat, mert ők adják a legolcsóbban a cégeknek ezt a használhatatlan vackot. Én azt imádom, hogy a Win7 biztonsági központja időről időre szól, hogy nagyon szép ez a McAfee, de nem akarok esetleg feltenni egy vírusirtót is a gépemre? ;D
Ennek ellenére az oprendszer tényleg marha ügyesen kezeli a memóriát, úgy tudok dolgozni két böngésző összesen 15 ablakával, egy OpenOffice-szal és egy kegyetlenül bénán megírt XML szerkesztővel (ami helyett többnyire egy NotePad++-t használok, de a formátum miatt muszáj ezt is), hogy mellette simán küldöm a magas programprioritású, egyprocesszoros nagyítást, és nem röcögök. Ha már Wint kell használni, imádom a Win7-et (zozi most kap szemrángást ;D).
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése