HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Hazai DC képregények

<< < (22/30) > >>

ZoliZoltán87:

--- Idézetet írta: Micho - 2017. Január 06., 11:00:15 ---Pénztárca, minek? Úgysem lesz már pénzünk, amit belerakhatunk  :hehe:

--- Idézet vége ---
Jogos.De azért csak megnyugtató,hogy legalább az van. ;D

Gorgonita:
Szép kiadvány, de sikerült elírni, hogy kinek az anyjáról is tépték le azokat ékszereket. :dc-batman:

Még gondolkodom rajta hogy begyűjtsem-e a sorozatot. Egyszerűbb döntés lenne, ha havonta csak egy kötet jönne ki. Egyébként a további számok is mind megjelennek az újságosoknál is?

BuB:

--- Idézetet írta: Micho - 2017. Január 06., 11:00:15 ---
--- Idézetet írta: BuB - 2017. Január 05., 07:41:56 ---
Meg a fordítás pindurit furi lett, mármint jó-jó, csak megmosolyogtató volt, hogy Vadásznő rövidítése a rádióban H. val jelölték... (Huntress  ;D )

--- Idézet vége ---

Azt még el lehet sinkófázni, hogy a civil nevét rövidítették (Helena), engem ott olvasás közben jobban zavart a csavargók beszíggye.

--- Idézet vége ---
Jah, gondoltam erre én is, csak akkor O-t is B-zhetné (Barbara), Batsnél meg szintén jó a B /Bruce-Batman.  :hehe:

Micho:

--- Idézetet írta: BuB - 2017. Január 05., 07:41:56 ---
Meg a fordítás pindurit furi lett, mármint jó-jó, csak megmosolyogtató volt, hogy Vadásznő rövidítése a rádióban H. val jelölték... (Huntress  ;D )

--- Idézet vége ---

Azt még el lehet sinkófázni, hogy a civil nevét rövidítették (Helena), engem ott olvasás közben jobban zavart a csavargók beszíggye.

--- Idézetet írta: ZoliZoltán87 - 2017. Január 05., 17:06:16 ---Nem semmi lesz ez a '17-es év képregény terén....és pénztárca terén... :nemtudom: :D

--- Idézet vége ---

Pénztárca, minek? Úgysem lesz már pénzünk, amit belerakhatunk  :hehe:

ZoliZoltán87:
Nem semmi lesz ez a '17-es év képregény terén....és pénztárca terén... :nemtudom: :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése