HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Hazai DC képregények

<< < (21/30) > >>

KiD:
Engem a magyar Pókember ott veszített el végleg, amikor áttértek a V2-re. Egyrészt, mert a levrovban jól beharangozták a "94-es történeteket", aztán amikor odaértünk, jól átugrották az egészet, másrészt - és ez volt a nyomósabb érv - kitalálták, hogy valami háromszoros áron adják majd az újságot. 200-300 Ft között volt talán? És még ezt is ki lehetett volna gazdálkodni havonta egy nagyobb oldalszámú magazinért, na de két hetente? Azóta sem értem...

ZoliZoltán87:
Ez az átváltás (akkor és most pénz) ez nem semmi.Ebbe még bele sem gondoltam. :rolleyes:

Gorgonita:

--- Idézetet írta: Micho - 2017. Január 06., 23:27:07 ---
Akinek az idei újévi fogadalma az volt, hogy fogyózni akar, az most tényleg koplalni fog  :lol:

--- Idézet vége ---

Épp erre gondoltam, hogy idén akkor nincs édesség.  ;D

Micho:

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2017. Január 06., 21:00:04 ---Szép kiadvány, de sikerült elírni, hogy kinek az anyjáról is tépték le azokat ékszereket. :dc-batman:

--- Idézet vége ---

Csak nem Alfrednek?  ;D
A leírásokban a sorozat-és történetcímeket is hagyhatták volna inkább angolul, mert pl. a "Hosszú Halloween" oké, de (ezt most puskázom:) "Az ismeretlen kihívóinak pusztulniuk kell!" már eléggé... broáf.

--- Idézet ---Egyszerűbb döntés lenne, ha havonta csak egy kötet jönne ki.
--- Idézet vége ---

Akinek az idei újévi fogadalma az volt, hogy fogyózni akar, az most tényleg koplalni fog  :lol:

--- Idézet ---Egyébként a további számok is mind megjelennek az újságosoknál is?

--- Idézet vége ---

Igen, csak gondolom elhagyják azt a nagy kemény kartont mögüle.

--- Idézetet írta: Kayamiel - 2017. Január 06., 21:41:19 ---Sajnálatos dolog ez. Gyerekkorunkba még simábban ment a képregény vásárlása a sarki újságárusnál  :-\

--- Idézet vége ---

Én megkozkáztatom, hogy a képregények mindig is drágák voltak, még a 28 Ft-os Pókemberek is abban az időben, csak gyerekként nem minket terheltek  :cool:
Egy kis számolás: akkoriban volt 5 Ft egy gombóc fagyi, ha most 150 Ft-nak veszek egy gombócot, akkor kb. 900 Ft-ra jönne ki most egy 32 oldalas Pókember füzet (egy 48 oldalas Hihetetlen Pókember jelenleg 790 Ft, tehát még olcsóbb is, mint az akkori Csodálatos Pókember).

Kayamiel:

--- Idézetet írta: ZoliZoltán87 - 2017. Január 06., 21:20:13 ---
--- Idézetet írta: Micho - 2017. Január 06., 11:00:15 ---Pénztárca, minek? Úgysem lesz már pénzünk, amit belerakhatunk  :hehe:

--- Idézet vége ---
Jogos.De azért csak megnyugtató,hogy legalább az van. ;D

--- Idézet vége ---

Sajnálatos dolog ez. Gyerekkorunkba még simábban ment a képregény vásárlása a sarki újságárusnál  :-\

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése