HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
Hazai DC képregények
BuB:
--- Idézetet írta: Snake (XF) - 2017. Január 05., 11:36:55 ---Sztem a legtöbben nem tudjuk, hogy kik vannak a mostani Hush magyar változata mögött. Bár pár bennfentes talán igen :-)
--- Idézet vége ---
Egen, ez volt furi nekem is, mivel a credits oldalon se fordító, se beíró neve nincs, ellenben felvan tűntetve az eredeti amcsi beíró, ami annak a fényében tök vicces, hogy egyik fontot se használták fel az eredetiből. ;D
--- Idézetet írta: Micho - 2017. Január 05., 10:48:46 ---
--- Idézetet írta: BuB - 2017. Január 05., 09:33:16 ---
Bár, azért kétségeim vannak, mert Bats gondolat bubijai engem nagyon emlékeztetnek a ComicSansra. (amit sokan rühelnek, és azt sose fogok megérteni, hogy alakult ki ez a nem tetszés hullám arra :hehe: )
--- Idézet vége ---
Kb. 15 éve, a honosítások hajnalán csak ez az egy magyar ékezetes, képregényes "beíró" font volt elérhető, mindenki unalomig ezt használta, ezért ;)
--- Idézet vége ---
Ááááh, így érthető. Emlékszem az én legelső beírásom is azzal készült. :hehe:
Snake (XF):
Sztem a legtöbben nem tudjuk, hogy kik vannak a mostani Hush magyar változata mögött. Bár pár bennfentes talán igen :-)
Ó, azok a régi szépnidők, mikor az astrocity font megjelenése már felüdülés volt :-)
Micho:
Bár nem tudjuk(?), hogy kik készítették a magyar változatot, de ha úgy vesszük, hogy "csak" egy profitorientált cégről van szó, és nem lelkes képregényrajongók, mint pl. a Kingpin, és a többi honi kiadó, akkor ebben a tekintetben egész tisztességes munkát tettek az asztalra.
--- Idézetet írta: BuB - 2017. Január 05., 09:33:16 ---
Bár, azért kétségeim vannak, mert Bats gondolat bubijai engem nagyon emlékeztetnek a ComicSansra. (amit sokan rühelnek, és azt sose fogok megérteni, hogy alakult ki ez a nem tetszés hullám arra :hehe: )
--- Idézet vége ---
Kb. 15 éve, a honosítások hajnalán csak ez az egy magyar ékezetes, képregényes "beíró" font volt elérhető, mindenki unalomig ezt használta, ezért ;)
BuB:
Há, igaz :lol:
Meg furi volt, hogy Krok fontja is ugyanaz maradt, mint a sima szövegnél, de ezt tényleg már csak azt zavarja, aki ismeri az eredetit. :badteeth:
Sepi:
--- Idézetet írta: BuB - 2017. Január 05., 07:41:56 ---igazából csak a font nem tetszik... az nagy csalódás volt...
--- Idézet vége ---
Én nekem az meglepetés volt, mert sokkal rosszabbra számítottam. Arra gondoltam, hogy a szabvány comic sans vagy arial betűtípust fogják használni, mint ahogy az Egmont is szokta. Nézd így, és akkor máris nem olyan csalódás. ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése