HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó csapatképregényei

<< < (54/66) > >>

dr samson:

--- Idézet ---Habár a feljavítások miatt itt elmosódnak a vonalak ( amik szerintem nagyon rondán néznek ki, rondábbak mint a pixeles jpg )
--- Idézet vége ---
Igen. Sajna az első két szám még a régi, 1024-es szkenből lett feljavítva és ez nagyon is meglátszik rajtuk. A 3. szám meg már saját szkenn, de még nem a tökéletes verzió az sem, most nem rég szkenneltem be a 6. számot, az már egész tűrhető lett, addigra már kb kitanultam, hogy lehet belőlük a legjobbat kihozni.  

--- Idézet ---de megkérdezem, hogy akkor azt a sztorit is fogjátok honosítani, amiben Conner rátámad a ligára Luthor parancsára?
--- Idézet vége ---
Hát jót kérdezel. Az átalad említett sztori, a 4 részes Insiders crossever, az Outsiders-el közös sztori és még nagyon messze vagyunk tőle. Idén ez a sztori fog befejeződni egyelőre (a 7. résszel), illetve már készen áll a One Year Later tpb, az csak a NewGenen múlik, hogy az mikor kerül ki. Jövőre jön a Vértestvérek és a Beast Boys and Girl tpb, plusz egy két részes sztori, valami máshoz kapcsolódóan. Azután jön a Teen Titans and the Legion of Superheroes című két részes történet, utána Tommorow Today és ha jól emlékszem, akkor csak azután az Insiders. Szóval emberi mértékkel számolva is még minimum 2, 5 fél év, mire eljutunk oda.  Ja és annyi helyesbítés, hogy nem a ligára támad, hanem saját csapatattársaira, de ebben a sztoriban még feltűnik a Liga és fognak is bonyodalmat okozni okozni...  
Sőt most jut eszembe, hogya  felsorolásból kifelejtettem az Identity Crisis utóhatásait bemutató sztorit, az is még egy külön tpb lesz, szóval kb 3 év múlva várható az általad kérdezet sztori.  

És persze örülök, hogy egy újabb olvasóval gyarapodtunk.

Dannyman:
Elolvastam a Gyerekjáték tpb. eddigi számait és egész jók lettek. Habár a feljavítások miatt itt elmosódnak a vonalak ( amik szerintem nagyon rondán néznek ki, rondábbak mint a pixeles jpg ) azért nem volt rossz, élvezhető volt. Gondolom nem ez lesz az a sztori, mivel Pártfogoltak c. Superman/Batman sztoriban még Conner nem támadt rá a Titánokra, de megkérdezem, hogy akkor azt a sztorit is fogjátok honosítani, amiben Conner rátámad a ligára Luthor parancsára? Csak mert azt még nem olvastam és kíváncsi lennék rá.
Ja és persze, köszi a Titánokért!

dr samson:
Hát, mint láthatod, itt nem túl nagy a lelkesedés Flash iránt...  Én összesen egy karácsonyi számot tervezek vele idén, csak azért, mert tavaly a zöld lámpás is kapott egyet...  

--- Idézet ---Egyébként a One Yearekre egyébként is kíváncsi vagyok.
--- Idézet vége ---
Hát, ha vége a válságnak, akkor itt két történettel találkozhatsz majd honosítva (az egyik a tini titánok, a másik legyen titok), plusz tervezem, hogy még pár sztoriból, amit tetszett (Robin, Superman, Batman, Batle for Blüdhaven, stb) csinálok majd összefoglalókat.

--- Idézet ---És most hogy mondtad, hogy még nem tetted ki, rájöttem, hogy így akkor van egy Tini Titánok tpb amit még nem olvastam el. Azt hittem az a One Year Later. Már töltöm is a "Gyerekjátékok"-kat.
--- Idézet vége ---

Csak sima Gyerekjáték.  Mellesleg minden hónapban frissül, el is mondom mindig, hogy a sorozat elején tartunk, de nem baj... én is sokszor, sok mindent nem veszek észre.

Dannyman:
Amelyikben Bartot kinyírják, arra gondoltam. Egyébként én erről nem is hallottam, talán mert most kezdtem el a Flashbe belemerülni. Nekem egyébként nagyon tetszett az 13 részes ongoing...

A Newgent kérdeztem meg először, de gondoltam itt is megkérdezem, hátha...

talgaby:
Inkább a NewGent kérdezzétek. Amúgy a 13. résszel lelőtt ongoingot érted ez alatt, ami csak negatív visszhangot kapott?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése