HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó csapatképregényei
Dannyman:
Ehh, tényleg, bocsi. Bevallom a nagy sietségemben csak annyit olvastam el, hogy Dc Kiadó és már írtam is.
Egyébként a One Yearekre egyébként is kíváncsi vagyok. És most hogy mondtad, hogy még nem tetted ki, rájöttem, hogy így akkor van egy Tini Titánok tpb amit még nem olvastam el. Azt hittem az a One Year Later. Már töltöm is a "Gyerekjátékok"-kat.
dr samson:
--- Idézet ---Itt is felteszem a kérdést, hogy fájna valakinek, ha a The Flash - Fastest man alive c. minisorozatot bevállalnám a ComicsKnights berkein belül?
--- Idézet vége ---
Miután Flash magányos karakter, ezért inkább a másik topikba kellett volna írni... De, hogy a kérdésre válaszoljak, szerintem nem, én személy szerint nem kedvelem a karaktert.
--- Idézet ---szeretném megköszönni a Tini Titánok Végtelen Válságos történetét! Most, hogy kijött a Newgenen az első két szám elolvastam és nagyon jó volt.
--- Idézet vége ---
Örülök, ha tetszett. De várd meg, amíg végre kirakhatom a One Year Later sztorit (mihelyst vége a Válságnak a NewGenen), az klasszisokkal jobb történet.
Dannyman:
Nem tudom hova kellene ezt írnom, szal ide írom. Itt is felteszem a kérdést, hogy fájna valakinek, ha a The Flash - Fastest man alive c. minisorozatot bevállalnám a ComicsKnights berkein belül?
Plusz, ha már itt járok, akkor szeretném megköszönni a Tini Titánok Végtelen Válságos történetét! Most, hogy kijött a Newgenen az első két szám elolvastam és nagyon jó volt. Superboyt egy új szintre emelte előttem.
dr samson:
Képzeljétek, most nézem, hogy a Tiny Titans-t is díjazták a jelenlegi Eisner-díj kiosztón. Tök jó, hogy ilyen híres sorozatot honosítunk.
Shazam!:
nagyon köszi
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése