HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó csapatképregényei
dr samson:
--- Idézet ---Mert felbukkant Kid Flash(?).
--- Idézet vége ---
Na jó, lelövöm a poént: Kölyök Flash=Impulzus, ha valaki nem tudná.
--- Idézet ---hogy ott van egy tévé és a Tini Titánok rajzfilmet képet ábrázol. Felismertem, mert ezt a Cartton Networkon láttam.
--- Idézet vége ---
Igen, kíváncsi voltam, hogy valaki észreveszi-e ezt.
--- Idézet ---Akkor ezek szerint mi a Tini Titánok 1. résztől kezdve követjük egészen a Végtelen Válság előzményéig.
--- Idézet vége ---
Odáig és még tovább. Igazából majd vegyesen fognak jönni a Válság előtti és utáni részek (persze a Válság utáni részek csak a Válság után), bizonyos okokból.
--- Idézet ---Erről az lenne a kérdésem, hogy fény derül arra, hogy hogyan került Superboy, Robin és Impulzus egy csapat, amit az Ifjak Ligája 1. részben láthattuk? Meg ha jól gondolom, ez a jelenlegi Tini Titánok 1. része előtt játszódnak az események.
--- Idézet vége ---
Jóval azelőt játszódik... lásd az összefoglalót. Hogy jöttek össze? Jó kérdés. Szerintem Peter David simán gondolt egyet és összedobta őket, külön magyarázattal a csapat megalakulására eddig még nem találkoztam.
keildavid:
Izgalmasan halad a történet. Impulzus valami furcsa változása lehetett. Mert felbukkant Kid Flash(?). Bár ez egy kicsit fura. A folytatásban majd biztos fény derül a további rejtélyekre. Beleértve azt az egy oldalas közjátékot, ahol valami csuklyás szerzetesnek látszottak. Ja egy érdekesség. A kórházban, ahol Impulzus volt a páciens. A doktor a kezébe tartja az Impulzus szakadt ruháit és látható, hogy ott van egy tévé és a Tini Titánok rajzfilmet képet ábrázol. Felismertem, mert ezt a Cartton Networkon láttam.
Bár egyszer olvastam a Végtelen Válsággal kapcsolatos Tini Titánok sorozatot itt a HZS-n. Azt tudom, hogy ez a 32., az 1. annual és a 33. szám tartalmazza. Akkor ezek szerint mi a Tini Titánok 1. résztől kezdve követjük egészen a Végtelen Válság előzményéig.
Az Ifjak Ligájáról is lenne pár kérdésem. Tudom ez nem ide tartozik. Erről az lenne a kérdésem, hogy fény derül arra, hogy hogyan került Superboy, Robin és Impulzus egy csapat, amit az Ifjak Ligája 1. részben láthattuk? Meg ha jól gondolom, ez a jelenlegi Tini Titánok 1. része előtt játszódnak az események.
Ezer köszönet dr samson és BuB a Tini Titánok v3 04. számért. Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz.
dr samson:
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1533&catid=7&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Tini Titánok v3 04[/a]
dr samson:
Igen, a tini Titánokra támad rá. És ejnye, hol jár az eszed... És nekem nem baj ha belenézel. Amúgy nem rossz sztori, de nálam nincs benne az első 5 kedvenc Titán történetben.
Dannyman:
Hehh, akkor remélem nem lesz baj, ha előre belenézek, mert arra a sztorira mindig is kíváncsi voltam.
Egyébként azt tudom, hogy Conner a saját csapattársaira támad rá, de azok a Tini Titánok nem? A második, a liga az csak elírás volt, Titánok akart az is lenni, csak valsz elkalandoztam...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése