HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó csapatképregényei

<< < (52/66) > >>

keildavid:

--- Idézetet írta: dr samson ---Majd egyszer ha lesz kedvem, időm (és pénzem megrendelni az eredeti példányokat) csinálok pár képregényt a saját sorozatából is.
--- Idézet vége ---

Ha már itt is tartunk. Úgy tudom ez a honosítás, amit ti csináltok és sokan mások is ezt egy non-profit munkának nevezik. Ami lényegében azt jelenti, hogy ilyen munka miatt nem kaptok/kapnak pénzt. Miért van ez így? Ez talán valamiféle hobbinak nevezhető? És ti honnan kaptok pénzt, hogy minden fenn maradjon?
Azonkívül pedig csodálkozok, hogy ilyen remekül csináljátok a honosítást. Hogy tudtok ti ennyi mindenre időt szentelni? Pl. tanulás és/vagy munka mellett. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy én is szeretnék honosítani. Mert ez nekem bonyolult dolog. Ráadásul én elfoglalt vagyok mindig.
Ha esetleg nagyon rosszul hangzott ez a kérdés, akkor előre is bocsánatot kérek.

BuB:
Szerinted figyeltem én?   Az első Dc-s cuccba beírtam mindent.

dr samson:
Hogy egyesek még mindig nem jöttek rá, hogy már két külön DC topik van...  

--- Idézet ---És Supinak végre egész jó rucija lett.
--- Idézet vége ---
Ez nem Superman. Vagyis nem az a Superman, de majd később kiderül, hogy mi a helyzet vele pontosan.  

--- Idézet ---bár gondolom a kövi részben lesz a magyarázat rá.
--- Idézet vége ---
Igazából nem. sokat olvasott és az lett. Pont. Ennyi.  

--- Idézet ---Impulzus pedig öööö...róla nem tudok mit mondani, legfeljebb Flash mellett lehetett
--- Idézet vége ---
Volt mellette is igen, de ő már korábban is volt egy Titán csapat tagja, még a kilencvenes évek közepén. Majd egyszer ha lesz kedvem, időm (és pénzem megrendelni az eredeti példányokat) csinálok pár képregényt a saját sorozatából is.

BuB:
Köszi a Tini Titánokat és a Supergirlt.
Jó volt a Titánok, végre megtudtam, hogy hol és miért lett Impulzusból Kölyök Flash, bár gondolom a kövi részben lesz a magyarázat rá.

A Superirl egy picit zavaros volt, de basszus, Ed Benest fel se ismertem  pedig ő is elég nagy kedvencem.
És Supinak végre egész jó rucija lett.
A honosítás mint mindig, remek meló lett.
Dok a Segítség a te műved, még hogy nem tudsz klónozni.

keildavid:
Gondolhattam volna, hogy Impulzus=Kölyök Flash.
Superboy, Robin és Impulzus trióról azért is kérdeztem, hogy kerültek egy csapatban, mert Robin pl. Batmannel kellene lennie. Superboy pedig általában egyedül volt, de néha Supermannel is találkozott. Impulzus pedig öööö...róla nem tudok mit mondani, legfeljebb Flash mellett lehetett. Peter David valóban nem magyarázta meg, hogy keletkezett. Pl. az első ha jól láttam, valami JLA bázison lehettek. Bár ez tény valóban homály fedi.
És hoppá! Most láttam, hogy rosszul írtam be a Cartoon Network címet.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése