HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó csapatképregényei
Galamb:
Hopsz, elfelejtettem megköszönni ezt a részt. Szwsz piszok jól, és nem erőltetetten sikerült a szokásos "jók harca egymás közt" klisét, azzal hogy rövid volt, és nem is igazán brutális (leszámítva csajbunyót). A szövegek is ütöttek, köszi a honosítást!
talgaby:
Valójában teljes egészében a doki ötlete volt, én annyit tettem hozzá, hogy élénken támogattam és támogatom most is. A legszöveg- és környezethűbb fordítás. Nem tudom, nálam előbukkant-e, de én is ezt használnám.
dr samson:
Igen, komolyan gondoltuk. Asszem anno talgabyval ötlöttük ki a nevet és az anyus/apus páros volt a legjobb, ami visszadta a ma/pa hangzást, főleg, hogy nem akartuk, hogy egy klón apának és anyának szólítsa Kentéket. És nem, ennek semmi köze a Barátok Közthöz...
Dannyman:
Köszi a legújabb Tini Titán - Gyerekjátékokat! Kicsit hülyeségnek tartottam, hogy csak úgy egymásnak ugrottak a csapatok, mint a gyerekek, de jó volt nézni.
Egy kérdésem lenne: Ma, mint Anyus?! Ne már! Ezt halál komolyan gondoltátok? Jesszus... xD ( Egyébként nézed a Barátok Közt-öt, dr. samson? )
dr samson:
Persze, hogy nem volt komoly harc... nem akarják ezek szétverni egymást... Egyébként nekem Zöld Lámpás beszólása volt a kedvencem, amikor azt mondja, hogy "És még kérdezik, hogy miért nincsenek Tini Lámpások"...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése