HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó csapatképregényei
Asys:
Én is köszönöm Samson-nak a Tini Titánok vol.3. hatodik részét!
Legyünk őszinték, nem volt ez olyan túl komoly harc a két csapat között...
(Bár Wonder Woman és Csillagtűz nem okozott csalódást!)
Superman nagyon laza volt ebben a részben!
dr samson:
--- Idézet ---ha jól láttam akkor Lex Luthor volt aki elküldte azt az E-mailt
--- Idézet vége ---
Igen ő volt az, bár tényleg nem biztos, hogy olyan könnyen felismerhető erről a rajzról... Mondjuk majd csak jóval később lesz annak jelentősége, hogy ő volt az, aki az e-mailt küldte, igazából ezzel a számmal a sztori teljesen véget ért, és a következő két rész már csak levezetés/átvezetés lesz...
--- Idézet ---Az egyetlen akit hiányoltam az Marsi Fejvadász volt (jelenleg ő a kedevenc Dc karakterem)
--- Idézet vége ---
Ha olvasod a Cronon a JLA sorozatot, ott biztosan...
A hibák jelzését köszönöm, majd javítom őket!
keildavid:
Azt nem gondoltam volna, hogy Wonder Woman bevallotta Cassie-nek, hogy ő is hibázott. Mert hát...nem azt akarom mondani hogy makacs, hanem azt hogy olyan...ööö...hát nem is tudom hogy mit kellene erről mondanom. Talán azt, hogy meggondolatlan.(A NewGenen is látható, hogy Wonder Woman nagy hibákat követett el.)
Elírásokat is találtam, mint mindig. A 124. oldalon szüséged, Wonder Gilr. A 129. oldalon a "egy önéletrajz vázlatát". És a 134.oldalon a túlásogsan.
Ezer köszönet dr samson a Tini Titánok v3 06. számért!
Amondin:
Köszönöm Dr Samsonnak a Tini Titánok 6. számát.
Érdekes volt Titánok a Liga ellen már valamennyire ismerem mindkét csapatot de még van egy pár dolog ami új volt nekem de ettől függetlenül számomra jó volt. A poénok szintén nagyszerűre sikerültek főleg az tetszett a legjobban amikor Kölyök Flash kioktatta a nagyot. Az egyetlen akit hiányoltam az Marsi Fejvadász volt (jelenleg ő a kedevenc Dc karakterem) de gondolom egyszer majdcsak ő is szerepelni fog.
A vége pedig újabb izgalmakat tartogat ha jól láttam akkor [span style=\'color:#000000;background:#000000\']Lex Luthor[/span] volt aki elküldte azt az E-mailt bár lehet hogy nem mert még nem nagyon ismerem a Dc univerzumot.
Sepi:
Frissültünk!
Tini Titánok v3 #06
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése