HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó csapatképregényei
Amondin:
Köszönöm Dr Samsonnak a Tini Titánok1/2. részét
Számomra ez azért volt jó történet mert egy újabb DC karaktert ismerhettem meg, mondjuk az utolsó kép alaposan meglepett megértem a dühét de azért ilyet nem mindenhol látni hogy[span style=\'color:#000000;background:#000000\']egy kiszolgáltatott embert legyen az jó vagy rossz csak úgy megölnek legalábbis hősöktől még nem láttam ilyet.[/span]
És csak most vettem észre hogy ezeket mind Geoff Johns írta gondolom elsősorban miatta olvastad el és honosítottad Dr Samson. Meddig marad ő az író mert nagyszerűen írta az eddigieket és megkedveltette velem a Tini Titánokat és nagyjából értettem is a lényegét annak ellenére hogy semmit nem tudtam a csapatról.
keildavid:
Ezer köszönet Dr samson a Tini Titánok v3 1/2. számért! És tényleg valóban a 6. és 7. szám között zajlott le. Benne van az utalás is.
Lehet hogy ez most spoileresnek fog hangzani. Slade Wilsonról nagyon régen a '90-es években megjelent Superman és Batman 20. számban olvastam egy dokumentációt. Ott akkoriban annyi derült ki, hogy két fia(Grant és Joseph Wilson) és egy ex-felesége Adeline Wilson voltak a rokonai. De mostanában az is kiderült, hogy több rokonai is vannak. Ebben a Tini Titánok v3 1/2. számban is kiderült egy-két dolog. Bár azt nem értem, hogy Halálcsapás egyik fia Grant Wilson a Tini Titánokkal volt. Ez valami fura. [span style=\'color:#000000;background:#000000\']És ez a Tombolás eléggé furcsa, hogy mik derültek ki. Mert Tombolás Halálcspás féltestvére.[/span]
Az előző pár részben láthattuk, hogy Arizonában a szerzetesek valakit megidéztek. Azokról majd kiderül, hogy mi közük lesz a Tini Titánokhoz vagy ez csak egy lényegtelen közjáték?
Hű, jó hosszú hozzászólást írtam.
További sok sikert!
dr samson:
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1533&catid=7&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Teen Titans v3 1/2[/a]
Asys:
Ez tényleg jó hír!
dr samson:
Én köszi, hogy elolvastad és még hozzá is szóltál. Egyébként a jó hír az, hogy mivel ez a múlt havi rész lett volna, csak technikai okok miatt (elszállt a Windows-om) nem tudtam kirakni, ezért jövő héten már jön is a következő rész, hogy befejezzük idén a sztorit.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése