A New Avengers közel egy éve nem szól effektíve semmiről sem. Egy időben úgy nézett ki, hogy Luke Cage címe lesz, de azóta volt egy harmatgyenge kavarás Dr. Strange-dzsel, majd azóta is a Hooddal szenvednek, immár vagy harmadszorra két éven belül. Egyszerűen minden egyes szám vontatott, a az utolsó előtti, ami eddig megjelent például arról szólt, hogy az Angyalok elmentek egy nagyvárosból a másikba és Luke beesett a Night Nurse-höz. Ez 22 oldalra lett elhúzva. A cím előtte is elkezdett komolyan ingadozni, amit a rossz sztori számlájára írtam, de nagy átlagban most szinte biztos vagyok benne, hogy az áremelés miatt esett vissza, és amúgy az olvasók simán veszik a vontatottság ellenére, mert Bendis.
A Dark Avengers ezzel szemben igaz, hogy egy Mennydörgők-cím, de piszok jó, Bendis láthatóan ebbe öli minde megmaradt alkotói energiáját. Gyakorlatilag egyedül viszi vele a komplatt Dark Reignt. Viszont nincs benne igazán húzónév, Normant bárhogy erőltetik, nem az, Venom már senkit se érdekel szerencsére, Dakennek meg van így is két saját sorozata, és azok közül is csak az egyik megy, főleg a címe miatt. Ennek elelnére a DA is ugyanazt az áremeléses visszaesést mutatja,a mit a töbiek. Csak ennél az a fura, hogy ez az első szám óta négy dolláros.
Az F4-et jelenleg Hickman írja, aki egy nagyon felkapott író lett az utóbbi kb. egy-másfél évben. Viszont a másik oldala, hogy a Secret Warriorsát egyre kevesebben olvassák és sok kritika érte, továbbá az F4-et most a Dark Reign: F4 minijéből folytatja, ami inkoherens volt, csapoóngó, érthetetlen és unalmas, viszont Reed a végén tett egy érdekes felfedezést, amiből most egy elég bonyolult überkozmikus, sok párhuzamos dimenziós sztorit csinál, csak az a gond vele, hogy nagyon úgy tűnik, mintha Millar nagyszabású, tipikusan túlzó és klassznak beállított ötleteit majmolná csak annak a lazasága nélkül, ráadásul a sztori bár nekem tetszik, de három szám keleltt ahhoz, hogy valami tényleg történjen is benne. Ennek ellenére a visszaesése még mindig érthetetlen, feleekkora bukás még hihető lenne, de ez az állapot nem. Valamit biztos fognak kezden a címmel, a legvalószínűbb majd valószínűleg egy crossover lesz, ha tippelnem kell, akkor a Secret Warriorsszal (bár azt nem szeretném, mert eddig olyan a sztori, hogy jó lenne egy-két év múlva elkezdeni a magyar változatát csinálni).