HálóZsák fórumok > a Zsák
A rovatokról
dr samson:
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=33&Itemid=41\" target=\"_blank\"]Egy honosító gyűjteménye[/a]
SithLord:
Üdv! Köszi a Mortal frissítést,talgaby!
Pont ezen gondolkodtam,miközben olvastam,hogy Shujinko összecsapott Tanyával,hogy az idő vasfoga fogja legyőzni,mert gyakorlatilag eddig verhetetlen volt.Jöhet a folytatás!!!
dr samson:
Na, azért ne vesszünk össze azon, hogy ki fórumozik és ki volt ott, meg ki nem...
Amondin: a további számokhoz javaslom a KN fórumán a bolhapiac topik rendszeres átfutását, hátha épp el akarja adni valaki, illetve a börzéken próbálkozz, de igazából 500 ft-nál többet egyik sem ér. És igen, szándékosan nem említem a két képregény eladással foglalkozó üzlet/honlap nevét, mert kriminális árréssel dolgoznak...
Sepi:
Részemről rendben. Másnem majd ha akkor sem találsz, akkor szólj Fareknak. Ő biztosan előkerit.
Amondin:
Sajnos nem leginkább Farekkel és Fairlightal beszéltem, téged sajnos nem találtalak pedig tőled is akartam volna egy aláírást de majd a tavaszin bepótolom a hiányosságot.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése