HálóZsák fórumok > a Zsák

A rovatokról

<< < (97/140) > >>

Sepi:

--- Idézetet írta: Amondin ---Én azért többnyire beszéltem a tagokkal
--- Idézet vége ---
Mi is beszéltünk? Mert én már nem emlékszem rá. Mondjuk én ilyenkor állandóan jövök-megyek a börzén. Vásárolgatok, beszélgetek a sok ismerőssel, stb. Nehezen tudok egy helyen megmaradni a börzéken.

Amondin:

--- Idézetet írta: keildavid ---Aktív vagy rendszeres fórumozó. Néha nem tudom eldönteni, melyik legyen a megfelelő kifejezés.
--- Idézet vége ---

Szerintem nem az volt a gond hogy aktív vagy rendszeres hanem hogy egy A-t elé raktál ami eléggé megváltoztatta a jelentést(persze gondolom nem szándékosan csak így jött ki), de mivel már megoldódott a probléma ezért nem kell tovább ragozni.

keildavid:
Így van Amondin. Az összes képregényeket elolvastam és véleményeztem. Aktív vagy rendszeres fórumozó. Néha nem tudom eldönteni, melyik legyen a megfelelő kifejezés.
És köszönöm, hogy megtudjátok érteni. Így akkor nem kell vitázni.

Asys:
Ja, jól van; nem kell parázni, srácok!  
Meg van értve (a hozzászólás)!

Amondin:

--- Idézetet írta: Asys ---,,A két aktív fórumozó'', ez azért elég merész kijelentés volt...
--- Idézet vége ---
Pedig ha valakire akkor keildavidra illik rá legjobban eddig szinte az összes képregényt véleményezte.
Ami engem illet valóban vannak nálam aktívabbak de szerintem úgy értette keildavid hogy két rendszeres fórumozó akik ott voltak.
Szerk: most nézem hogy már megoldódott a probléma akkor nem írtam semmit.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése