HálóZsák fórumok > a Zsák
A rovatokról
Aldarion:
Először gondoltad jól. Saját önhittsége vezérli majd, mikor úgy dönt, hogy csak saját maga jelölheti ki az utódját, és nem adja vissza a hatalmat a Tanácsnak.
Amondin:
Köszönöm Aldarionnak az Azeroth történelme következő részét. :worship:
Szóval végül ez lett Strom sorsa. Az emberek elhagyták, és egy új vidékre költöztek. És akkor itt alapították meg Viharváradot. És ha jól vettem ki akkor Dalaran a mágusok központja lett, míg Viharvárad a királyság központja.
És végre feltűnt Aegwyn. Addig míg nem ismertem azt hittem, hogy saját elhatározásából fog majd szembeszálni a Tirisfal tanáccsal, de most már elgondolkodtam rajta, hogy valószínűleg azért fog majd így tenni, mert Sargeras benne van. Akárhogy is várom a folytatást, mert ahogy látom egyre közeledünk a Warcraft I eseményeihez.
Asys:
Talgaby-nak köszönöm a Mortal Kombat rovat legújabb,- és az RPG-klisék negyedik, befejező részét! :worship:
Asys:
Talgaby-nak köszönöm a Mortal Kombat rovat frissítését! :worship:
Találó volt a cím, Daegon és Taven nem igazán csípik egymást...
Aldarion:
--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Május 11., 20:05:28 ---Egyébként Aegwyn az az Aegwyn akivel a WoW hatadik részében találkozhattunk? Bár ha igen akkor azért gondolom, hogy teljesen más lesz Őrzőként, mint ott.
--- Idézet vége ---
Igen, ő az. Akkor már (ember létére) túl a nyolcszázadik évén... Ahhoz képest jól tartja magát, nem? A történelem szempontjából ő kulcsfigura, mert az ő önhittsége miatt járnak voltaképp orkok Azeroth földjén. De erről majd később.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése