HálóZsák fórumok > a Zsák
A rovatokról
Amondin:
Akkor izgatottan várom a következő Warcraft vasárnapot. ;D
Egyébként Aegwyn az az Aegwyn akivel a WoW hatadik részében találkozhattunk? Bár ha igen akkor azért gondolom, hogy teljesen más lesz Őrzőként, mint ott.
Viharvárad szerintem is jobb fordítva, de azért Stormwind sem rossz név.
Aldarion:
--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Május 09., 12:48:03 ---Érdekes, hogy egy halandó birtokolja az elfek, és emberek hatalmát. Kíváncsi lennék, hogy mi történne, ha egy Őrző meggondolná magát, és megtámadná az elfeket, vagy az embereket.
--- Idézet vége ---
Na igen, az egy érdekes eshetőség lenne, és ha nem is pont ilyen formában, de az egyik Őrző, név szerint Aegwynn (igen, az akiről már korábban is szó esett) valóban szembe is fordult a Tirisfal tanáccsal. Arról, hogy abból mi sült ki, majd legközelebb olvashatsz.
--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Május 09., 12:55:28 ---Viharvárad megegyezik a rovatban lévő Storm városával, vagy ez egy másik város?
--- Idézet vége ---
Ha nem bánod, erre a kérdésre is itt válaszolok. Strom nem azonos Viharváraddal, a kettő igen messze esik egymástól. A következő részben arról is szó esik majd, hogy mi lett Strom városállamával a későbbiekben. Viharvárad neve egyébként eredetiben Stormwind, de ez azon kevés hangzatos névfordítás egyike, amit a magyarul kiadott regényekből átemelésre érdemesnek ítéltem én is és még néhány WoW fanatikus ismerősöm is.
Asys:
Talgaby-nak köszönöm a Mortal frissítést! :worship:
Amondin:
Köszönöm Aldarionnak az Azeroth történelme újabb részét. :worship:
Érdekes, hogy egy halandó birtokolja az elfek, és emberek hatalmát. Kíváncsi lennék, hogy mi történne, ha egy Őrző meggondolná magát, és megtámadná az elfeket, vagy az embereket.
Valószínűleg hatalmas pusztítást végezne. És látom az emberek birodalma növekszik. Szóval most már két nagyvárosuk van, Storm és Dalaran.
A törpék eredetét nem egészen így képzeltem el, de így sem rossz. Kőlények akiből halandók lettek érdekes, és jó elgondolás szerintem. Kíváncsi leszek, hogy hogyan keröülnek kapcsolatba az emberekkel, és elfekkel. Békés találkozásban, vagy véres háborúban találkozik a három faj egymással. Kíváncsian várom a folytatást.
SithLord:
Üdv! Köszi a Mortal frissítést,talgaby! :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése