HálóZsák fórumok > a Zsák

A rovatokról

<< < (65/140) > >>

pogeehun:
Sziasztok! Segitseget szeretnék kérni. Amikor indult az oldalatok úgy emlékszem sokkat több X-men képregény volt fent.
Volt egy dvd-m tele képregénnyel ami valőszínűleg innen volt letöltve. ez kb 5-6 éve lehetett.. most viszont az x-menre kattintva alig jelenik meg valami.. szeretném leszedni azokat a magazinokat amiben a titkos háború van.de nem találom.tudnátok segíteni? van archívumotok? vagy rosszul emlékszem és nem itt volt fent a rengeteg képregény?

Asys:
Talgaby-nak köszönöm a Mortal Kombat rovat folytatását!  :worship:
Végre feltűnt Johnny Cage is!  :brow:
Köszi a Sárkányamulettet is, volt benne egy-két fárasztó poén...  :badteeth:

Amondin:
Akkor izgatottan várom, hogy mit fog tenni Sargeras.

Aldarion:
Sargeras EGÉSZEN másképp fogja felkavarni az állóvizet, mint ahogy most gondolod. ÉS igazándiból ez indítja majd el a Warcraft I eseményeit.

Látod, ez egy jó kérdés. Még én sem döntöttem el, de addig még megálmodom. :D

Amondin:
Nos, akkor érdekes lesz. Egyenlőre még azon a véleményen vagyok, hogy akkor nem lehetett teljesen ura önmagának(Sargeras jóvoltából) de majd meglátjuk a következő részben. Vagy akkorra már megszabadult Sargerastól?
És akkor egy kérdés a frissítéssel kapcsolatban. Ugye 2 hét múlva jön a következő, de mivel véget ért a Hamvasztó mini, így egy másik sorozat veszi át a helyét(amire van is egy tippem, de nem akarom elrontani mások meglepetését) akkor is ugyanígy lesz a frissítés, vagy akkor már csak a Warcraft frissítésnél lesz folytatás?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése