HálóZsák fórumok > a Zsák
A rovatokról
zozi56:
A GT-ből nincs képregény, az csak anime formában készült el. A Z is csak animés megkülönböztetés, mangában egyben volt a sima sorozattal. Az AF pedig eredetileg nem létezett (a betűk az April's foolból, azaz április bolondjából jöttek), de később egy rajongó készített egy ~170 oldalas rajongói képregényt ilyen címmel (nem olvastam, mert csak borzalmas minőségben találtam meg, de állítólag nem valami jó).
A tagok közül tudtommal senki nem tervezi a honosítását.
Bardock:
Tiszteletem minden tagnak.
Még új vagyok eme fórumon, és ezért csak remélni tudom, hogy jó helyre írom első hozzászólásomat, amit ezen az oldalon vetek képernyőre. Igazság szerint a hozzászólásom inkább kérdés lenne.
Szóval. Lehet e majd az oldalon a későbbiekben, igényes Dragon Ball Z GT AF képregényeket olvasni? Vagy magához a Dragon Ball-hoz kapcsolódó képregényeket? Azért kérdezem ezt, mivel pár oldalon lehet már erről képregényeket olvasni, de azok nem igazán olyanok mint az itt fellelhető képregények. Már egy jó ideje olvasok itt képregényeket, és nagyon megvagyok velük elégedve, de az oldallal is tökéletesen elégedett vagyok! Tehát, akkor mit gondoltok a kérdésemről, lehet valami belőle, vagy eleve halva született kérdés?
Előre is kosss minden választ, legyen akármi is az!
Aldarion:
--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Augusztus 08., 19:46:13 ---Sargerastól okos ötlet volt, hogy megnyeri magának az orkokat, hogy elvonja a többi faj figyelmét, és "hátulról" támadja le Azeroth-t. Kíváncsi leszen mennyire fog ez sikerülni neki.
--- Idézet vége ---
Annyira, hogy ebből a helyzetből indult ki a Warcraft első részének cselekménye. De három hét múlva jön a folytatás.
Amondin:
Köszönöm Aldarionnak az újabb Azeroth történelme részt. :worship:
Ééééés végül feltűntek az orkok. :ugral: Mostantól lesz csak érdekes igazán a történet. Mondjuk egyenlőre még nem derült ki, hogy Aegwyn, vagy a fia milyen módon fog közrejátszani a történetükben, de már van egy-két sejtésem, és gondolom hamarosan ki is fog derülni.
Sargerastól okos ötlet volt, hogy megnyeri magának az orkokat, hogy elvonja a többi faj figyelmét, és "hátulról" támadja le Azeroth-t. Kíváncsi leszen mennyire fog ez sikerülni neki.
Aldarion:
--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Július 24., 17:10:47 ---Tényleg régen volt már a legutolsó. Remélem a következőre nem kell majd ennyit várni :D
--- Idézet vége ---
Na igen, volt némi kavarodás, de épp ezért nem kell sokat várni a folytatásra, s vele együtt a következő összefoglalóra sem. Ami azt illeti olyannyira nem, hogy kb. két hét múlva már érkeznek is, és ennél még egy kicsit tovább merészkedek: konkrétan odáig, hogy ki fogom igazítani a csúszásomat, mert ha elég figyelmes voltál, akkor a borítón láthattad, hogy ez a múlthavi szám volt. Egyébként a folytatásban teszünk egy rövid kitérőt Draenor világára, és bemutatásra kerül a Horda születése, és felemelkedése, utána pedig kezdetét veszi a második azeroth-i invázió, és ezzel a Warcraft-trilógia cselekménye is...
--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Július 24., 17:10:47 ---Lesz egyáltalán olyan faj, amiknél nem lesznek belső ellentétek?
--- Idézet vége ---
Őszintén? Nemigen... :P
--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Július 24., 17:10:47 ---És akkor ez volt az ami miatt Aegwynnak olyan rossz a hírneve. Nem gondoltam volna, hogy ez lesz a vége. Sargeras most aztán igen nagy hatalmat kapott. Gondolom ennek a következménye lesz az első háború.
--- Idézet vége ---
Igen. Gyakorlatilag a teljes játékuniverzum cselekményét Aegwynn önhittsége eredményezte, a beképzeltsége, amiért azt merte hinni, hogy egymaga dacolhat a Sötét Titánnal...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése