HálóZsák fórumok > a Zsák
A rovatokról
Aldarion:
Akkor megnyugtatlak, mert még lesz egy hatodik fejezet is, az Új korszak, ami gyakorlatilag a World of Warcraft világformáló cselekményeit foglalja majd össze... ;)
Amondin:
--- Idézetet írta: Aldarion - 2010. Augusztus 29., 19:51:16 ---A harmadikba jobban belemerülünk majd, mert az ötödik (négy részes) fejezet konkrétan csak arról fog szólni.
--- Idézet vége ---
Ezt örömmel hallom. :)
Ahogy azt is, hogy még egy fejezet lesz. Kicsit megijedtem, hogy a maradék négy rész után vége is lesz, de akkor ezek szerint lesz még mit olvasnom.
Aldarion:
Ami azt illeti, a Második Háborúnak csupán az első felét dolgozta fel a mai írás, konkrétan hátra van még a Warcraft II: Beyond the Dark Portal cselekménye, ami a második rész kiegészítő lemeze volt, és igen érdekes fordulatokat tartogat még, illetve a fejezet maradéka pedig a Lidérckirály születésével, és a Harmadik Háború előkészületeiről fog szólni.
A harmadikba jobban belemerülünk majd, mert az ötödik (négy részes) fejezet konkrétan csak arról fog szólni. Azt már jobban részletezték az alkotók, mert a Lidérckirály révén közvetlenül kapcsolódik a World of Warcraft játékok cselekményéhez. De a többi maradjon meglepetés.
Amondin:
Köszönöm Aldarionnak az újjabb Warcraft órát. :worship:
Most már kezdenek komolyra fordulni a dolgok. Minden volt itt, ami ilyen esetekben szokott lenni. Csaták, árulások, széthúzódások, veszteségek, stb.
Ahogy a címből kivettem ez az első két háborút mutatta be. De ha ilyen gyorsan letudjuk őket, akkor mi lesz a maradék négy fejezetben? Vagy a harmadikba már jobban bele fogunk mélyülni? :D
Kíváncsi leszek a következőre, mert ha jól tudom akkor ott vissza fognak térni az éjelfek, és a Lángoló Légió is.
talgaby:
Dragon Ball manga biztos nem lesz itt. Egyrészt azért, mert mangákkal nem foglalkozunk, ez egy nyugatiakra specializálódott oldal. Másrészt meg még a manga is marha hosszú. És pocsék a szkenje.
A GT-nek meg én nem tudok semmiféle papírforma feldolgozásáról, az eredeti manga a DBZ-ig ment csak.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése