HálóZsák fórumok > a Zsák
A rovatokról
Amondin:
Köszönöm Aldarionnak az újabb történelmi órát Azeroth-ról. :worship:
Tényleg régen volt már a legutolsó. Remélem a következőre nem kell majd ennyit várni :D
Végül a törpéket sem kerülte el a polgárháború. :D Lesz egyáltalán olyan faj, amiknél nem lesznek belső ellentétek?
És akkor ez volt az ami miatt Aegwynnak olyan rossz a hírneve. Nem gondoltam volna, hogy ez lesz a vége. Sargeras most aztán igen nagy hatalmat kapott. Gondolom ennek a következménye lesz az első háború.
zozi56:
Ha esetleg nálatok is előfordulna, hogy időnként nem jön be a főoldal vagy a fórum, itt egy megoldás. Bemásolom ide, nálam sokszor van, hogy a fórum elérhető, a főoldal viszont nem.
--- Idézet ---Az elmúlt napokban gyakran előfordult, hogy névfeloldáskor az általam használt DNS-szerverek (a Google-é, az ELTE-é is) a régi IP-jét adják vissza a HálóZsáknak. Ezt úgy érzékelhetitek, hogy "nem jön be az oldal". Nem jöttem még rá, mi okozza, hol jó, hol nem. Viszont van egy kliensoldali megoldás.
Keressétek meg a rendszereteken a hosts fájlt (Linuxokon, Unix-szerű rendszereken /etc/hosts, Windows XP-n, Vistán és 7-en (C:\Windows\)system32\drivers\etc\hosts. Itt egy részletese lista, milyen operációs rendszeren merre találjátok. Nyissátok meg a fájlt egy szövegszerkesztővel (Windowson például Jegyzettömb vagy WordPad), az írásához valószínűleg rendszergazdai jogosultságok kellenek majd.
Lesz benne egy ilyen sor:
127.0.1.1
Utána írjátok be ezeket:
62.112.194.212 halozsak.hu
62.112.194.212 forum.halozsak.hu
Lehet, hogy újra kell indítani a böngészőt, de utána elvileg be fog jönni a főoldalunk és a fórum is. Ha esetleg később IP-t váltunk (nem valószínű a közeljövőben), és megint nem tudnátok feljönni hozzánk, töröljétek ki ezt a két sort.
--- Idézet vége ---
SithLord:
Üdv! Köszi a Mortal frissítést ,talgaby! :worship:
talgaby:
És az a vicces, hogy ez a jelenet tényleg megtörténik az Armageddonban, nem én találtam ki hozzá. A beszélgetés, ami ide vezet, amúgy frenetikus.
Asys:
Talgaby-nak köszönöm a Mortal Kombat rovat folytatását! :worship:
Quan Chi-nak aztán van dolga rendesen, nem unatkozik... :brow:
Elég morbid humora van (hóna alá kapta a figura fejét)... :badteeth:
Jarek is elég brutális karakter!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése