HálóZsák fórumok > a Zsák

A rovatokról

<< < (54/140) > >>

Amondin:
Most, hogy végre volt rá időm elolvastam az Azeroth történelme újabb fejezetét, amit köszönök Aldarionnak. :worship:
Kezdenek bonyolódni a dolgok, és végre benne vagyunk a háborúk sűrűjében. :D
Egy kérésem lenne.( feltéve, ha megoldható) Az Azerothon való tájékozáshoz jó lenne, ha tudnátok szerezni egy térképet is. Persze tisztában vagyok vele, hogy a semmiből nem könnyű egy térképet előkeríteni, ezért nem is lenne nagy baj, ha nem tudnátok ezt megoldani, de amennyiben lehetséges sokat segítene az olvasásnál.

talgaby:
Gorgonita: a számok a Diamond által terjesztett mennyiségek. A Diamond jelenleg Észak-Amerika képregényboltjaiba szállít.
Vagyis azt jelenti, hogy az üzletek abban a hónapban annyit vásároltak adott képregényből, bár a tényleges eladás ennél általában 10-20%-kal kisebb, és a füzetek kb. negyed-fél, a kötetek 1-3 év alatt mennek el.
A kiadók által közvetlen (előfizetés útján) terjesztett, a könyvesboltos, a netes képregénykereskedésekben és a tengerentúlon eladott angol nyelvű kiadványok ebben nincsenek benne, ezért neveztem el a rovatot is amerikai eladási listának. De mivel alapvetően, ahogy a hollywoodi filmeknél a hazai bevétel számít csak a forgalmazónak, úgy ez a Diamond-lista dönt általában arról, hogy melyik füzetes sorozatot tartják még üzleti szempontból érdemesnek folytatni vagy simán csak békén hagyni.

gg: Ja. Asys a másik. Amúgy sajna a szarkasztikus megjegyzésnek volt alapja, mert látom a tényleges számokat, és... mondjuk úgy, számjegyekben se bővelkedik.
Ó, és ha kijátszottad az Armaggeddont, akkor szerintem az utolsó előtti fejezetben sikerül majd olyan megvilágításba helyeznem a játékot, amire valószínűleg nem számítottál volna.

grey gargoyle:
Talgaby, nem tudom, hogy számolod a mortal kombat leírás két olvasóját, de az biztos, hogy én elolvastam eddig mindet. Az armageddont végig is játszottam (2×), de ennyire részletesen nem ismertem a történetet, szóval engem érdekel továbbra is.

Gorgonita:
Talgaby: Én még mindig az eladási adatoknál vagyok leragadva. Ha például azt olvasom, hogy a Star Wars Invasion akárhányadik részéből 5000 fogyott, akkor az azt jelent, hogy Floridától Alaszkáig ennyi, vagy hogy egy boltban átlag ennyi fogy?

keildavid:
Ezer köszönet Aldarionnak a Warcraft rovatokért! :worship: :worship:
Ma elolvastam az összes Warcraft rovatot. A mítosznál érdekes, hogy milyen eredetek é keletkezésekről vannak leírások.
Az új világ című fejezet pedig ahogy a cím is jelzi, hogy a világ megváltozott. Néhány háborúkról is le vannak írva.
A Szövetség és a Horda című rovatba is tényleg kezdenek komolyra fordulni a dolgok.
Ahogy látom, még lesz rengeteg ilyen rovat. Tényleg lesz még elég olvasnivaló.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése