HálóZsák fórumok > a Zsák

A rovatokról

<< < (49/140) > >>

talgaby:
Én bele se merek gondolni. Van, amikor elég kevés időnek tűnt, de aztán amikor belegondolok, hogy a cikkek keresztlinkelgetésére elment vagy három délután, rájövök, hogy mégsem. Bár ilyenkor meg már vigasztal az a tudat, hogy csak a MKvsDC története van hátra, aztán amíg nem véglegesítődik az MK9-é, gyakorlatilag pár strip kivételével teljesen kész vagyok a tervezett MK-részleggel. :) Bár az a tudat már kevésbé vigasztal, hogy gyakorlatilag kevesebb emberért csinálom, mint a legkisebb olvasottságú honosításomat, a Groo-t.

grey gargoyle:
Olvasgattam tovább a mortalos karakterleírásaidat Talgaby. Ebből a sok leírásból akár már egy gyűjteményes könyvet is ki lehetne adni. Hihetetlen mennyit dolgozhattál ezekkel, még elolvasni is sok.

talgaby:
Tényleg létezik olyan Fatality, de az Shang Tsungé. AZ MKII-ben voltak "harmadik kivégzések", az övé volt az egyetlen, ami teljes mértékben különbözött az alap fatalityjeitől. És egyben a legkönnyebben megcsinálható (KÜ nyomva tartva 30 mp-ig).

grey gargoyle:
Olvasgattam most néhány mk karakter leírást. Én úgy emlékszek, hogy kintarónak volt valami félbeütős kivégzése. (Vagy az goro volt?) Egy csípőfordulattal két kézzel egyszerre rávágott az ellenfelére, akinek elrepült a fölsőteste, a lábai pedig ottmaradtak.
Liu kang érdkességeit is olvastam. Bár ez nem a leírásokhoz tartozik de én az armageddonban sose tudtam előhívni az élő liu kangot. pedig xboxon meg wiin is játszottam vele, de nem jöttem rá, hogy kell.

Amondin:
Egy hetes késéssel ugyan, de elolvastam a következő fejzetet Azeroth történelméből, amit köszönök Aldarionnak. :worship:
Nem semmi, hogy egy rabszolgából lett a Horda új vezére. Ahogy az sem, hogy gyakorlatilag az emberek tették őt olyan erőssé. Gyakorlatilag egy új ellenséget csináltak maguknak.
Érdekes dolgok lesznek még itt.
Ahogy kivettem Thrall nem tervezi az emberek letámadását, csak fel akarja szabadítani a népét, de le merném fogadni, hogy valamilyen oknál fogva végül mégis háborúba keveredik a Szövetséggel.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése